Home > “Zolang we van onze eigen kracht uitgaan is alles mogelijk!”
NIEUWS
“Zolang we van onze eigen kracht uitgaan is alles mogelijk!”
28 augustus 2021

Na een pijnlijke nederlaag tegen Jong AZ staat de volgende wedstrijd alweer voor de deur. In het eigen Frans Heesen Stadion neemt de ploeg van Bob Peeters het op tegen FC Dordrecht. Met elkaar hopen ze wederom de drie punten in het Osse Kuipje te houden!

“Onze intentie is duidelijk.” 

Foto’s: Bert van Berkum

Jong AZ

Bob Peeters is het eens met het feit dat zijn ploeg minimaal een punt verdiende in het duel met Jong AZ. “Het was een gelijk opgaand duel, vooral in het laatste halfuur maakte wij meer de aanspraak op een doelpunt. Helaas kregen wij hem in de laatste minuut via een counter helaas tegen. Misschien waren we te enthousiast opzoek naar het doelpunt dat hij dan aan de andere kant erin valt. Dat geeft wel aan dat mijn spelers vooruit willen voetballen en alles willen doen voor de overwinning. Vorige week stonden we te juichen na de 2-1 van Buyl en nu krijgen we hem tegen, dat is ook wel de charme van het voetbal. You win some, you lose some!”

Intentie

Samen met zijn ploeg wil Bob Peeters met dezelfde intensiteit de wedstrijd ingaan zoals de laatste weken. “We moeten niet het enthousiasme verliezen door één nederlaag. We hebben de intentie om vol voor de winst te gaan. Het hangt af hoe wij voor de dag komen en hoe de tegenstander is, dat zal ook het lot van de wedstrijd zijn, maar de intentie is duidelijk!”

Iedereen het lastig maken

Eerder zei Bob Peeters al dat zijn ploeg het iedereen lastig kan maken. Dat moet dan ook de insteek zijn voor de resterende wedstrijd om altijd vol voor resultaat te gaan. “Als wij ons niveau halen kunnen we altijd resultaat halen. De dingen die we goed doen moeten we voortzetten en de mindere dingen analyseren we en bespreken we om daar in te verbeteren. Zolang we van onze eigen kracht uitgaan is alles mogelijk!”

FC Dordrecht

FC Dordrecht beleeft tot nu toe een prima seizoenstart. Uit de eerste drie wedstrijden werden vier punten behaald. Het zal dus een spannende wedstrijd gaan worden in het Frans Heesen Stadion. “Er zit veel drive en lengte in de selectie bij FC Dordrecht. Ook beschikt het team over veel scorend vermogen en daar moeten wij ons tegen wapenen. Als we uitgaan van onze eigen krachten en zelfvertrouwen uitstralen, dan zullen we wel zien waar het schip strandt.

Blessures

Evenals vorige week moet Bob Peeters het stellen zonder Grad Damen en Roshon van Eijma. Beide spelers zijn op de weg terug maar moeten dit duel verstek laten gaan.

Vandaag Lorenzo Piqué 250 x voor TOP!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...