Home > Winst en verlies voor TOP Oss op transfermarkt
NIEUWS

Winst en verlies voor TOP Oss op transfermarkt

16 januari 2020

TOP Oss kende enkele turbulente dagen afgelopen week! Kort na de binnenkomst van Jan Lammers werd bij de club het vertrek van Danzell Gravenberch bekend.

Jan Lammers was al een tijd actief tijdens de trainingen van onze club. Daar maakte hij een ijzersterke indruk. Zo vreemd is dat niet gezien zijn verleden, maar toch bleek zijn inbreng op de trainingen nog groter dan verwacht. Jan is een klassieke verdediger met voetballende kwaliteiten en ontegenzeglijk leiderschapskenmerken. De komst van Jan Lammers zou tevens de definitieve doorstroom als extra spits van Danzell Gravenberch mogelijk maken.

Dat laatste gaat echter niet door. Danzell Gravenberch (op amateurbasis op het laatste moment nog bij de club gekomen) heeft per direct een contract getekend bij FC Dordrecht als opvolger van Anass Achahbar. Gravenberch speelde, als hij wedstrijdfit was, in de eerste seizoenshelft diverse malen als verdediger en als aanvaller voor onze club. Danzell wordt bij FC Dordrecht herenigd met oud trainer Harrie van der Ham.

TOP Oss wil zich in de maand januari indien mogelijk nog versterken met een extra spits. Momenteel beschikt de club over Peters, Hutten, Langedijk, Celik, Stroo en Büttner. Er komt door het vertrek van Gravenberch geen extra budget vrij.

TOP Oss versterkte zich kwalitatief al, voor de komst van Lammers, met Dijkhuizen, Damen en van der Sluijs. Dijkhuizen en van der Sluijs wisten direct een basisplaats te verwerven.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing: Jong PSV – TOP Oss

Voor komende vrijdag staat er wederom een erg belangrijke wedstrijd op het programma voor TOP Oss, dit keer tegen de beloften van PSV. Jong PSV presteert, net als het eerste elftal,...

Informatie kaartverkoop JONG PSV uit

Op vrijdag 21 februari, 20:00u trappen we af op de Herdgang in Eindhoven tegen Jong PSV. Reis jij Klaas Wels en z'n mannen achterna? De wedstrijd is te bezoeken middels eigen (vrij)...