Home > Willem II wint met 2-0
NIEUWS

Willem II wint met 2-0

14 juli 2019

TOP Oss oefende zaterdag opnieuw tegen een sterke opponent en voor de tweede keer ging de vriendschappelijke pot verloren. In Oisterwijk was Willem II te sterk. Vangelis Pavlidis scoorde één keer voor de pauze en één maal erna.

Toch hoefde de technische staf niet ontevreden te zijn. Vooral voor de pauze stond de organisatie als vanouds liet TOP zich ook in aanvallend opzicht gelden. Enzo Stroo kreeg na een half uur de beste kans na een knappe aanname, maar hij werd ternauwernood gestuit. Aan de andere kant voorkwam Piqué dat de eerste mogelijkheid van de Tilburgers ook gelijk raak was.

Sjoerd Overgoor duelleert met Dries Saddiki.

In de 38e minuut kopte Pavlidis uit een corner alsnog de 1-0 binnen. Willem II op voorsprong, maar dat hoefde niet lang te duren. Karim Loukili haalde een minuut later venijnig uit, maar Piet Velthuizen keerde zijn inzet. Even later schoot Dylan Mertens een vrije trap van een veelbelovende plek ruim over.

Ook in de tweede helft waren de kansen schaars, maar na een klein uur spelen kreeg Pavlidis nét te veel ruimte. Daar maakte hij dankbaar gebruik van; hij schoot de 2-0 tegen de touwen. In de slotfase kreeg Daniel Crowley nog de uitgelezen mogelijkheid om de score op te voeren, want Willem II werd een strafschop toebedeeld. De derde treffer viel echter niet. Koeman koos de goede hoek en pakte de pingel klemvast.

Basisopstelling TOP Oss
Koeman; Opdam, Piqué, Stuy van den Herik, Fleuren, O. Rommens; Kaak, Overgoor, Mertens; Loukili en Stroo.

Wissels
Vanacker, Ter Borgh, Den Heijer, P. Rommens, Briels, Lodiers, Bourdouxhe, Hutten, Van de Moot en Dinu.

Foto’s: Bert van Berkum

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“We zetten stappen”

Tegen Go Ahead Eagles verloor TOP Oss voor de tweede keer op rij met 2-1. De nederlaag bij Roda JC bood Klaas Wels weinig om aan vast te houden, maar de pot tegen de Deventernaren deed...

Selectie compleet; op de foto

De transferperiode zit erop en de selectie voor het seizoen 2019/2020 is dus - voorlopig, want het blijft de voetballerij - rond. Tijd voor hoffotograaf Bert van Berkum op de hele groep...