Home > Willem II schakelt over op herbruikbare hard cups, ook in het uitvak
NIEUWS
Willem II schakelt over op herbruikbare hard cups, ook in het uitvak
17 april 2023
Vanaf de wedstrijd tegen TOP Oss, schakelt de horecapartner van Willem II over op herbruikbare hard cups, in plaats van plastic wegwerpbekers. Dit heeft uiteraard gevolgen voor iedereen die een biertje of iets fris (of een fris biertje) in het stadion wil drinken, ook in het uitvak.

Omdat deze bekers hergebruikt worden moet je rekening houden met het volgende:

  • De Horeca in het uitvak van Willem II is alleen maar te betalen via pin.
    Als je een drankje koopt bij de horeca in het uitvak van Willem II koop je voor 2 euro ook de beker waar het drankje inzit er bij.
  • Als je drinken op is en je wil nog wat drinken kan je bij de horeca een nieuw drankje kopen en als je je beker inlevert hoef je niet opnieuw voor de beker te betalen.
  • Na afloop van de wedstrijd kun je jouw beker weer inleveren tot 10 minuten na de wedstrijd en krijg je je 2 euro terug gepind op je rekening. Je mag eventueel ook de beker meenemen naar huis.
  • Bij incidenten en of calamiteiten in en rond het uitvak zal de horeca worden gesloten en kunnen de bekers niet meer worden ingewisseld.

LET OP: Deze bekers komen harder aan als je deze in de lucht gooit, laat staan gericht mee gooit. Willem II zal hier ook harder tegen optreden en indien nodig direct de horeca in het vak waar gegooid is sluiten.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.Β  π“πŽπ 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞π₯π₯𝐞 𝐬𝐞𝐒𝐳𝐨𝐞𝐧𝐀𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫π₯𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🀩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...