Home > Wereldkampioene Paaldanssport te gast in Skybox The Young Ones
BUSINESSNIEUWS
Wereldkampioene Paaldanssport te gast in Skybox The Young Ones
29 januari 2020

Vrijdag 17 januari jl. stond de eerste competitie thuiswedstrijd van TOP Oss voor 2020 in de Keuken Kampioen Divisie op het speelprogramma. Een prachtig affiche tegen de koploper van dat moment Cambuur. De start van voetbaljaar 2020 kon voor TOP Oss niet beter beginnen vanwege een meer dan geweldige 3-2 overwinning. Tijdens de wedstrijd was er nog een speciale happening in het Frans Heesen stadion. Ondernemersclub The Young Ones heeft in het stadion een zeer fraaie Skybox en liet deze wedstrijd samengaan met hun jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst.

De partners van de leden waren hierbij eveneens geïnviteerd. Deze avond was als gastspreker uitgenodigd Dineke Minten. Zij is regerend Wereldkampioene in de Paaldanssport en heeft de aanwezige ondernemers kennis laten maken met deze sport. Het paaldansen wordt vaak snel geassocieerd met dansen in clubs, maar er zijn ook veel beoefenaars van deze serieuze sport. Dineke vertelde hierover, wat ze er allemaal voor moet doen en moet laten om hierin Wereldkampioen te worden. Natuurlijk ging dit alles gepaard met enkele demonstraties. In de tweede helft van de voetbalwedstrijd waar TOP Oss de overwinning veilig stelde werden enkele ondernemers die niet op de tribune waren gaan zitten uitgenodigd om samen met Dineke en haar leerling, Fenna Lemeer, aan een korte workshop deel te nemen.

Na afloop van wedstrijd en workshop de overwinning vieren en de start van een mooi 2020 voor iedereen!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...