Home > Wegen Bob Peeters en TOP Oss scheiden zich
NIEUWS
Wegen Bob Peeters en TOP Oss scheiden zich
20 mei 2022

De afgelopen dagen is binnen het management van TOP Oss veel overleg geweest over de verdere invulling van de technische staf. Op zaterdag 14 mei kondigden we de komst aan van Klaas Wels als nieuwe technisch directeur van onze organisatie.

We zijn na rijp beraad tot de conclusie gekomen dat er onvoldoende synergie is in de ideeën tussen onze nieuwe technisch directeur en onze huidige trainer Bob Peeters. Bob onderschrijft dit. Op basis hiervan is in onderling overleg met Bob de lastige beslissing genomen om de samenwerking niet te verlengen.

Wij danken Bob oprecht voor zijn inzet en positieve bijdrage aan TOP Oss in het afgelopen seizoen en wensen hem succes in zijn verdere carrière.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss verliest in De Vliert

TOP Oss verliest in De Vliert

TOP Oss heeft zichzelf vandaag geen dienst weten te bewijzen. Op bezoek bij nummer laatst FC Den Bosch werd vanmiddag met 4-1 verloren. Een snel doelpunt van Toshio Lake bleek bij lange...

Voorbeschouwing FC Den Bosch – TOP Oss

Voorbeschouwing FC Den Bosch – TOP Oss

De mooiste wedstrijd van het seizoen staat weer op de planning. TOP Oss reist zaterdag af naar Stadion De Vliert, dat op zestien minuten afstand ligt van het Frans Heesen Stadion. Met een...