Home > Wedstrijdsponsor van TOP OSS – Jong PSV is Van de Goor Accountancy & Belastingadvies
BUSINESSNIEUWS
Wedstrijdsponsor van TOP OSS – Jong PSV is Van de Goor Accountancy & Belastingadvies
10 mei 2023

Voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen is Van de Goor Accountancy & Belastingadvies de wedstrijdsponsor van TOP Oss tegen Jong PSV.

Van de Goor Accountancy & Belastingadvies is een hedendaags kantoor en speelt adequaat in op ontwikkelingen op allerlei gebieden.

Ze zijn onder andere gespecialiseerd in het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van (salaris)administraties en de advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van administraties, bedrijfseconomische- en fiscale aangelegenheden en financieringsaanvragen.

Niet alleen voor ondersteuning bij of vragen over het voeren van de administratie, maar ook voor uw diverse belastingaangiften kunt u bij hen terecht. Met hun vaste kern van medewerkers bieden zij hun cliënten een persoonlijke-, informele en deskundige begeleiding.

Loop gerust binnen, u bent altijd welkom!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...