Home > “We zijn helaas nog wisselvallig”
NIEUWS

“We zijn helaas nog wisselvallig”

12 oktober 2019

Na de drie wedstrijden tegen Go Ahead Eagles, Helmond Sport en NAC Breda kon TOP Oss met een goed gevoel richting Den Bosch. Er weliswaar slechts drie punten gepakt, maar het spel was alleraardigst. Zeker tegen NAC. De zeperd in De Vliert kwam daardoor voor velen als een verrassing. Ook voor Klaas Wels.

“Nee, ik heb geen verklaring voor het verschil in niveau”, blikt hij terug. “Wel voor de nederlaag. Het enige compliment dat ik de ploeg kan geven, is dat we met tien man niet in onze schulp zijn gekropen.”

Klaas Wels heeft vanavond niet de beschikking over Olivier Rommens en Giovanni Büttner.

Herhaling
Natuurlijk baalt Wels er stevig van dat zijn ploeg de opwaartse lijn niet door heeft kunnen trekken. En hij constateert dat dit niet de eerste keer is dit seizoen. “Na de prima wedstrijd tegen De Graafschap speelden we ook belabberd bij Roda JC. We zijn helaas nog te wisselvallig. Het enige dat kan helpen is ontzettend hard blijven werken en kwaliteit leveren. Als individu, als linie en als team.”

Tegen Telstar een eerste kans. Wat wil Wels in elk geval anders zien? “We moeten het veld opstappen met de overtuiging dat we ‘m gaan winnen. Daarnaast moeten we elk persoonlijk duel agressief aangaan, vooruit spelen én loopacties maken om vaker voor de goal te komen. Het lukt Philippe Rommens altijd, ook op trainingen, maar dat moeten er meer zijn.”

Reactie
Afgelopen zaterdag heeft Wels samen met zijn selectie een dikke streep onder de derby gezet. Hij heeft zijn irritatie, boosheid, frustratie, onbegrip en begrip gedeeld en spelers aangesproken op hun verantwoordelijkheden. “Kijk, wij zijn TOP Oss. We mogen best verliezen. Maar als je een nederlaag lijdt, moet je het gevoel overhouden als tegen NAC. Toen waren we teleurgesteld over het resultaat, maar niet over de manier waarop.”

Daarna is weer goed en pittig getraind door een vrijwel complete selectie. Alleen Giovanni Büttner ontbrak en hij is er vanavond dus ook niet bij. Net als Olivier Rommens, die één duel moet brommen op de tribune.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Ronald Koeman jr. verlengt contract!

Het contract van Ronald Koeman (25) is verlengd met één seizoen. De keeper is al sinds 2015 actief in Oss. De doelman vierde afgelopen week zijn 25e verjaardag. Nu is het wederom tijd...

Bestel ze nu: TOP Oss mondkapjes!

Ook TOP Oss gaat mee in de huidige 'mode'. De nieuwe TOP Oss mondkapjes zijn nu verkrijgbaar! Of het nu voor in het openbaar vervoer, bij de kapper of voor in het stadion is als we...