Home > We willen onszelf nog een keer belonen
NIEUWS
We willen onszelf nog een keer belonen
5 mei 2022

De laatste wedstrijd van het seizoen is een feit, voor dit duel zal MVV Maastricht naar het Frans Heesen Stadion afreizen. Eerder dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld, beide ploegen zullen dus azen op een revanche. Natuurlijk gaat TOP Oss er alles aan doen om het seizoen op een mooie manier af te sluiten, desalniettemin kunnen we nog een aantal plaatsen stijgen.

Nog een keer!

Foto’s: Bert van Berkum

Het seizoen

“Het was een seizoen met ups en downs, in de eerste seizoenshelft kregen we vaak minder dan we verdienden, terwijl we in de tweede seizoenshelft hele mooie overwinningen hebben geboekt’’, zegt Bob Peeters. Ondanks het feit dat TOP Oss nog een aantal plaatsten kan stijgen, zijn de play-offs buiten handbereik. De mannen van Bob zijn er in ieder geval gebrand om de laatste wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten.

Uitwedstrijd

In de uitwedstrijd was TOP Oss de betere ploeg. De Ossenaren kregen grote kansen en hadden het betere van het spel. Echter wisten ze de kansen niet te benutten, daardoor werd er met 1 – 1 gelijkgespeeld. “Tijdens de uitwedstrijd ben je 90 minuten de betere ploeg, eigenlijk moet je Mart Remans kunnen feliciteren met zijn goal, nu kan je dat niet omdat je de drie punten niet mee naar huis neemt’’, aldus onze trainer.

Lading

Bob verwacht een extra lading aan de wedstrijd: “Het is duidelijk dat we het seizoen goed af willen sluiten, MVV wil dat ook en zitten in een goede reeks, die gaan hier met het mes tussen de tanden spelen en hebben steun van een grote groep uitsupporters.’’ De motivatie van de spelers van TOP Oss is enorm groot: “Ze willen het seizoen goed afsluiten en weten wat daar voor nodig is.’’

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...