Home > “We gaan er alles aan doen om de drie punten in eigen huis te houden”
NIEUWS
“We gaan er alles aan doen om de drie punten in eigen huis te houden”
20 februari 2021

Ondanks de 3-0 nederlaag tegen SC Cambuur wist de ploeg van Klaas Wels goed spel op de mat te leggen. Helaas was het niet genoeg voor een resultaat in Leeuwarden. Het goede spel hoopt Klaas Wels mee te nemen naar het duel met Almere City FC om zo de drie punten in eigen huis te houden.

Kom op TOP!

Foto’s: Bert van Berkum

SC Cambuur

In de eerste helft lieten de mannen van Klaas Wels goed veldspel zien wat ook de nodige kansen opleverde. Helaas wisten de Ossenaren zichzelf niet te belonen en ging SC Cambuur met de overwinning aan de haal. “In de eerste helft wisten wij een hoog niveau te halen waardoor we tot een aantal kansen kwamen. Het is jammer dat die kansen er niet ingaan en wij uiteindelijk onfortuinlijk op achterstand komen. Helaas waren we in de tweede helft niet bij machte om een goede aanvalsvuist te maken en tot een gelijkmaker te komen.”

Almere City FC

Voor de ploeg van Klaas Wels wacht er weer een sterke tegenstander, want de nummer drie van de competitie komt op bezoek in het Frans Heesen Stadion. “Deze ploeg heeft dit seizoen al vaker bewezen mee te kunnen komen bij de top vier van de competitie. Almere City FC wil ontzettend graag bij de eerste twee eindigen, wat recht geeft op directe promotie. Daarom komen zij maar voor één ding naar Oss en dat zijn de drie punten, daar moeten wij scherp op zijn en zorgen dat we daar een stokje voor steken.”

Veldspel

De Ossenaren willen graag voortborduren op het spel van afgelopen dinsdag. “We proberen altijd de positieve dingen die je hebt gezien van de vorige wedstrijd mee te nemen naar de wedstrijd die komen zal. Maar iedere wedstrijd is anders en iedereen heeft een ander gameplan. Voor ons is het de zaak dat we zoals elke wedstrijd uitgaan van onze eigen voetballende kwaliteiten, maar ook kunnen beschikken over goede loopacties, balvast zijn in de aanvalslinie en dat we onze middenvelders aan de bal kunnen krijgen. Daar liggen zoals elke wedstrijd onze mogelijkheden en onze krachten.”

Klaas Wels kijkt in ieder geval uit naar de clash tegen de Flevolanders! “Ik heb altijd zin om een wedstrijd te spelen en daar trainen we tenslotte de hele week voor. Op naar morgen waar we vol voor de overwinning gaan!”

Blessures

De ziekenboeg is vergeleken met het duel met SC Cambuur ongewijzigd. Dat betekent dat Sjoerd Overgoor, Jarni Koorman, Lorenzo Piqué, Grad Damen, Lion Kalentjev, Dean Guezen en Giovanni Büttner de wedstrijd tegen Almere City FC aan zich voorbij moeten laten gaan.

“Ik heb altijd zin om een wedstrijd te spelen en daar trainen we tenslotte de hele week voor.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...