Home > “We moeten nu vooral het plezier en het lef hebben om er tegen ADO Den Haag weer vol voor te gaan met de supporters achter ons!”
NIEUWS
“We moeten nu vooral het plezier en het lef hebben om er tegen ADO Den Haag weer vol voor te gaan met de supporters achter ons!”
10 september 2021

Na een 3-0 nederlaag tegen Almere City is het tijd voor de zesde wedstrijd van het seizoen. In het Osse Kuipje neemt de ploeg van Bob Peeters het op tegen ADO Den Haag. De Ossenaren hopen voor de derde keer dit seizoen de drie punten in eigen huis te houden. Tijd voor een vooruitblik met onze hoofdtrainer!

“Ik ben iemand die graag wint.”

Foto’s: Bert van Berkum

Almere City

Afgelopen week ging de ploeg van Bob Peeters in de tweede helft onderuit tegen Almere City. Samen met Bob Peeters blikken we terug op dat duel en vertelt hij zijn visie over die wedstrijd. “In de eerste helft hebben we niet veel weggeven en gingen we rusten met een 0-0 tussenstand. In de tweede helft komen we met meer lef uit de kleedkamer en zijn we via Joshua Sanches dicht bij de openingstreffer. Dat gebeurde niet helaas, want als die goal zou vallen dan heb je een andere wedstrijd. Op het moment dat we meer de controle kregen liepen we tegen een tegengoal aan. Na het tegendoelpunt hebben we nog wel geprobeerd om aan te zetten, maar het was niet genoeg om aanspraak te maken voor een doelpunt.”

Nederig

Na vijf wedstrijden staat de ploeg van de Belgische hoofdtrainer op negen punten. Dat is een mooi aantal voor de Ossenaren, maar volgens Bob Peeters moeten we vooral nederig zijn en blijven. “Toen we de eerste wedstrijden wonnen en iedereen zei het gaat goed, toen zijn we ook nederig gebleven. Juist als je een wedstrijd wint en die uitgebreid viert, wat hoort natuurlijk, moet je ook nederig blijven. De komende wedstrijden wachten ADO Den Haag, Roda JC en FC Volendam. Alle drie de clubs hebben een aardige ambities. Tegen hen moeten wij zorgen dat we goed voor de dag komen en punten sprokkelen, maar het spreekt voor zich dat het moeilijke wedstrijden gaan worden.”

Toewerken richting ADO Den Haag

Na de nederlaag tegen Almere City was het voor Bob Peeters de taak om snel weer om te schakelen en zijn team klaar te stomen voor het duel met ADO Den Haag. “Uiteraard hebben we de wedstrijd tegen Almere City besproken, maar we hebben ook vooral de focus gelegd op het duel tegen ADO Den Haag. In Almere zijn we ook niet weggespeeld, de individuele klasse van Alhaft besliste uiteindelijk de wedstrijd. Als je TOP Oss bent moet je genieten van iedere overwinning, maar nederlagen moet je ook snel verwerken en vooruitkijken. Ik denk dat we nu vooral het plezier en het lef moeten hebben om er tegen ADO Den Haag weer vol voor te gaan met de supporters achter ons!”

Spelen voor de overwinning

Bob Peeters hoopt vanavond een team te zien dat alles geeft voor de overwinning. “Ik ben iemand die graag wint. Mijn ploeg moet uitstralen dat ze spelen voor de winst en alles geven. Vanavond moeten we zeker de supporters proberen een leuke avond te bezorgen met een team dat strijdbaar is. Dat staat los van het resultaat dat van veel factoren afhangt, maar dat we alles ervoor gaan doen staat vast!”

Blessures

Net zoals de afgelopen weken mist Bob Peeters één speler in de naam van Roshon van Eijma. De verdediger is bezig met zijn herstel en zal zich klaarstomen om snel terug te keren in de selectie.

Voor Trevor David is het een weerzien met zijn oude club.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing MVV Maastricht – TOP Oss

Voorbeschouwing MVV Maastricht – TOP Oss

TOP Oss kreeg genoeg kansen tegen Telstar, maar kwam niet verder dan 1-1. De Ossenaren creëerde weer genoeg kansen, maar vergaten zichzelf wederom te belonen met drie punten. Het is het...

TOP Oss opent fanshop

TOP Oss opent fanshop

De enige echte TOP Oss fanshop, vol met nieuwe items, is nu te vinden aan de Nelson Mandelaboulevard 24!  TOP Oss fanshop! Kom jij ook een keertje langs? Wat een geweldig nieuws! TOP...

Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1

Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1

Het is TOP Oss ondanks een 1-0 voorsprong en enkele enorme kansen in met name de tweede helft niet gelukt om te winnen van het eveneens te laag geklasseerde Telstar. Een 1-1 remise...