Home > “We moeten niet vergeten dat we ondertussen een ontwikkeling hebben doorgemaakt’’
NIEUWS
11 maart 2022

Afgelopen weekend leek TOP Oss de volle buit mee naar huis te nemen. Het mocht echter niet zo zijn, in de laatste minuut scoorde SC Telstar dan toch de 2-2. Het is helaas niet de eerste keer dat de voorsprong in de laatste minuten wordt weggegeven, maar dat hoort nou eenmaal bij het voetbal. Het vizier moet gelijk op de komende wedstrijd, in dit geval is dat Roda JC thuis.

De focus ligt op de wedstrijd!

Foto’s: Bert van Berkum

Gelijkspel

“Het was een domper natuurlijk’’ aldus Bob Peeters over de late gelijkmaker van afgelopen weekend. Daarna blikt de trainer terug op de wedstrijd tegen SC Telstar. Hij vond TOP Oss een matige eerste helft spelen, desondanks had zijn team wel de beste kansen. “De tweede helft schieten we uit de startblokken, we maken 1-2 en we hebben een aantal kansen op de 1-3 gehad’’ zegt de trainer. Hij benadrukt dat de ploeg van Andries Jonker geloof bleef houden omdat de derde treffer maar niet wilde vallen. Wel heeft hij zijn team de complimenten gegeven, dit omdat de spelers de taken in de tweede helft heel goed uitgevoerd hebben.

Verschuiving

“In deze divisie is het altijd leuker om op een vrijdag te spelen’’ aldus de trainer. Al snel hierna geeft hij aan dat hij het er mee eens is dat de wedstrijd tegen Roda JC verzet is. Een kleine blik in het verleden en Bob Schiet in de lach “de laatste keer dat we een Engelse week speelden haalden we negen punten dus laten we hopen dat het weer zo is’’ aldus Bob. Kort na zijn uitspraak wordt hij weer zakelijk en realiseert hij dat de tegenstanders lastiger zijn als in de vorige drukke week.

Roda JC

“Roda JC heeft meerdere wapens, vooral met Bouchoiari, een complete middenvelder die iets kan creëren, Pflucke een goede speler die tussen de lijnen kan spelen en hij heeft scorend vermogen, Limbombe met dynamiek en Vente die vorige week een hattrick scoort’’ aldus de trainer. Bob geeft aan dat TOP Oss in Kerkrade vrij kansloos was. Ook zegt hij dat beide teams een ontwikkeling door hebben gemaakt, en dan vooral zijn eigen team. Onze trainer verwacht een interessante wedstrijd

Vertrek

Bob zegt dat hij niet weet of het vertrek van Peter Bijvelds invloed heeft op de spelers. Zelf vindt hij het wel jammer dat onze technisch directeur vertrekt. Ze hebben het er met het team weinig over gehad omdat onze trainer vindt dat de focus op de wedstrijd moet liggen. “Het is heerlijk als je als trainer een klankbord hebt waar je in goede en slechte tijden mee kan praten, daarom vind ik het jammer dat Peter Bijvelds vertrekt’’ aldus Bob Peeters. Wel geeft hij aan dat de spelers de focus op de wedstrijd kunnen leggen.

we gaan er alles om doen om jullie te vermaken!