Home > “We moeten net zoals bij iedere wedstrijd geconcentreerd blijven’’
NIEUWS
“We moeten net zoals bij iedere wedstrijd geconcentreerd blijven’’
22 april 2022

Iedereen die TOP Oss een warm hart toedraagt heeft een goed weekend achter de rug. Na weer een knappe overwinning moet de blik snel op de volgende wedstrijd. Dit keer zal Almere City naar het Frans Heesen Stadion afreizen. Eerder dit seizoen konden de mannen van Bob Peeters geen potten breken en werd er met 3 – 0 verloren.

De voorlaatste thuiswedstrijd is een feit

Foto’s: Bert van Berkum

Uitwedstrijd

De wedstrijd in Almere was er één om snel te vergeten, er werd met ruime cijfers verloren en het spel de Almeerders was enorm goed. “Almere City uit is één van de weinige wedstrijden die we terecht verloren hebben, het elftal wat toen nog onder leiding van Gertjan Verbeek stond was enorm goed’’, aldus Bob Peeters.

Vrijdag

Dat Almere City in een enorm goede vorm verkeert weet ook Bob Peeters: “We hebben de wedstrijd Almere City – NAC Breda bekeken en er was één ploeg die de overwinning verdiende, uiteindelijk won NAC tegen de verhoudingen in’’. Aanstaande vrijdag staat het duel met De Zwarte schapen op het programma, Bob weet niet wat hij vrijdag kan verwachten: “Als ze weer zo spelen als in Almere wordt het een enorm lastige wedstrijd, mocht het niet zo zijn dat niemand graag tegen ons voetbalt’’.

Favoriet

Het is moeilijk om een favoriet aan te wijzen, Almere City staat op dit moment onder TOP Oss, echter speelt de ploeg de vierde periode goed voetbal. “Als je voor het seizoen gezegd had dat TOP Oss boven Almere City zou staan zou je raar aangekeken worden, ze hebben misschien niet het beste seizoen maar wel een goed elftal’’, zegt Bob Peeters. TOP Oss weet wat het vandaag te wachten staat en zal er alles aan doen om opnieuw een overwinning te boeken. “Wie de favoriet is durf ik niet te zeggen, daar zullen we echt de wedstrijd voor moeten bekijken’’, aldus onze trainer.

Blessures/schorsingen

TOP zal het tegen Almere City zonder Mees Gootjes, Jan Lammers en Stephen Buyl moeten stellen. De spelers moeten het duel aan zich voorbij laten gaan. De wedstrijd staat onder leiding van Martin Pérez

 

We hebben een plan

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...