Home > “We hebben de gretigheid en positiviteit om de drie punten mee te nemen, hopelijk kunnen we dat ook waarmaken!”
NIEUWS
“We hebben de gretigheid en positiviteit om de drie punten mee te nemen, hopelijk kunnen we dat ook waarmaken!”
23 augustus 2021

Na een waanzinnige slotfase won de ploeg van Bob Peeters met 2-1 van VVV Venlo. Door die overwinning staan de Ossenaren na twee gespeelde wedstrijden op zes punten. Het volgende duel dat staat te wachten voor de Belgische hoofdtrainer is tegen Jong AZ. In Wijdewormer kunnen de Ossenaren bij een overwinning de koppositie overnemen in de Keuken Kampioen Divisie, dat zou een mooie beloning zijn voor de sterke seizoenstart.

“Vanaf dag één zie ik dat het wel goed zit met de teamspirit.” 

Foto’s: Bert van Berkum

VVV Venlo

De wedstrijd tegen VVV Venlo was er eentje om niet snel te vergeten. Na een ongelukkige eigengoal van Jan Lammers wisten de mannen van Bob Peeters zich te herpakken en uiteindelijk in de laatste minuut de overwinning veilig te stellen. “Het was jammer geweest als we op zo’n manier twee punten waren verloren, maar mijn team toonde veerkracht en zo wisten we toch nog de drie punten te pakken. Kijkend naar het spelbeeld zijn het ook terechte punten. Tijdens de wedstrijd waren wij de betere ploeg en dat hebben we vertaald in drie punten. Wat mij helemaal tot tevredenheid stemde was de manier waarop mijn ploeg omging met het tegendoelpunt, want we gaven de moed niet op en maakte door de wilskracht die we toonden de 2-1. Bij het doelpunt waren we met vijf á zes spelers in het strafschopgebied, dat laat zien wat de mentaliteit binnen de ploeg is.”

Gretige ploeg

In de eerste weken van het nieuwe seizoen is het wel duidelijk geworden dat Bob Peeters een jonge, maar ook zeker een gretige ploeg onder zijn hoede heeft. Het team wil gezamenlijk strijd leveren en successen behalen. “Mijn ploeg is op zoek naar succes. In dit proces gaan we natuurlijk ook te maken krijgen met vallen en opstaan. Natuurlijk gaan er fouten gemaakt worden, maar dan moeten ze ook van hun eigen fouten leren en sterker worden. Wij proberen die fouten te minimaliseren.”

Teamspirit

Ook tijdens de wedstrijd tegen VVV Venlo zag je dat de wisselspelers nadrukkelijk meeleefden met het team. De hoofdtrainer is blij om te zien dat het team zo met elkaar omgaat. “Vanaf dag één zie ik dat het wel goed zit met de teamspirit. Het is mooi om te zien hoe ze met elkaar omgaan en dat is ook de basis voor dit seizoen.”

Jong AZ

Voor Bob Peeters en zijn ploeg wacht er een confrontatie tegen een jonge ploeg met veel talent. “Het gaat voor ons een lastige wedstrijd worden tegen Jong AZ. Het is een sterke ploeg met veel voetballend vermogen. Met alle respect voor iedere tegenstander, maar uiteindelijk gaat het bij ons alleen maar over TOP Oss. Wij moeten met z’n allen uitstralen dat we alles willen geven voor de overwinning. We hebben de gretigheid en positiviteit om de drie punten mee te nemen, hopelijk kunnen we dat ook waarmaken!

Koppositie

De koppositie in de Keuken Kampioen Divisie ligt op de loer voor de Ossenaren. Bij een overwinning in Wijdewormer is de koppositie een feit. Dat zou betekenen dat de Belgische hoofdtrainer fantastisch aan het seizoen begonnen is. “We zijn blij dat we het seizoen gestart zijn met 6 punten, maar voor de rest moeten we niet teveel bezig zijn met de stand. We moeten gewoon bezig zijn met de wedstrijd en daar het maximale uithalen!”

Blessures

In de wedstrijd tegen Jong AZ moet Bob Peeters twee spelers missen; Roshon van Eijma en Grad Damen zijn geblesseerd.

 

 

KOM OP TOP!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?