Home > “We gaan met z’n allen op jacht naar eerherstel en we zijn gebrand om de punten mee naar Oss te nemen!”
NIEUWS

“We gaan met z’n allen op jacht naar eerherstel en we zijn gebrand om de punten mee naar Oss te nemen!”

3 mei 2021

Na een zure 0-4 nederlaag tegen Jong FC Utrecht moet de knop alweer snel om. De volgende wedstrijd staat namelijk al voor de deur. Op de Herdgang hoopt Klaas Wels met zijn ploeg sportief revanche te nemen en de drie punten mee naar Oss te nemen. Dat moet ten koste gaan van provinciegenoot Jong PSV.

Jong FC Utrecht

Afgelopen vrijdag was voor iedereen die TOP Oss een warm hart toedraagt een teleurstellende avond. Het was een harde nederlaag die je gezien het spelbeeld wel een beetje geflatteerd kan noemen. “Zeker gezien het wedstrijdbeeld vond ik de nederlaag geflatteerd. Echter moeten we wel naar onszelf kijken, want als je met 0-4 verliest heb je toch echt veel dingen niet goed gedaan en daar ben ik ook kritisch over.”

“Als je met 0-4 verliest heb je toch echt veel dingen niet goed gedaan en daar ben ik ook kritisch over.”

Foto’s: Bert van Berkum

Jong PSV

De ploeg van Klaas Wels mag nu, drie dagen na de nederlaag, alweer aantreden voor het inhaalduel tegen Jong PSV. “Het is alleen maar fijn dat wij zo snel weer mogen spelen. Nu kunnen we weer laten zien wat we kunnen. We gaan met z’n allen op jacht naar eerherstel en we zijn gebrand om de punten mee naar Oss te nemen!”

Klaas Wels vindt Jong PSV een talentvolle ploeg die doorgaans een hoog niveau haalt. “Ze leiden spelers op voor de top van Nederland en die zitten nu aan het begin van hun profcarrière. Aangezien ze aan het begin van hun carrière zitten missen ze nog de nodige ervaring, maar ze compenseren dat met het talent dat ze hebben.”

Klaas Wels geeft aan dat zijn ploeg gretig en gefocust is op weg naar de wedstrijd tegen Jong PSV. “We willen op een goede manier sportief revanche nemen. We willen op een zo hoog mogelijke positie eindigen en daar gaan we dan ook alles aan doen. Bij een overwinning kunnen we in het linkerrijtje komen. Dat is een hele mooie doelstelling, maar dan moet Jong PSV wel eerst verslagen worden. Als we met z’n allen in staat zijn om maximaal te leveren en te presteren en we daadwerkelijk in het linkerrijtje eindigen, dan zal dat een ultieme beloning zijn voor deze ploeg.”

Blessures

Cas Peters, Giovanni Büttner, Grad Damen, Ruben Roosken, Sjoerd Overgoor, Justin Mathieu en Tim Hölscher zullen de wedstrijd door blessures aan zich voorbij moeten laten gaan.

“Als we met z’n allen in staat zijn om maximaal te leveren en te presteren en we daadwerkelijk in het linkerrijtje eindigen, dan zal dat een ultieme beloning zijn voor deze ploeg.”

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?