Home > We bekeren door na thriller in Katwijk!
NIEUWS
We bekeren door na thriller in Katwijk!
18 december 2019

Na een spektakelstuk in Katwijk bekert TOP Oss met fortuin door. Je weet het vooraf: uit voor de beker tegen een hoog geplaatste tegenstander uit een divisie lager. Dat wordt spreekwoordelijk altijd lastig. Nou, lastig was het zeker!

Koeman keepte een goede wedstrijd!

Foto’s: ProShots & Bert van Berkum

 

Sterk Katwijk

TOP Oss begon aardig en in de eerste 10 minuten speelde de mannen van Wels verzorgd, attent en redelijk dominant. Die dominantie raakten ze daarna kwijt. Tot aan de rust waren de gastheren wat gevaarlijker. Echter deden grote kansen zich daarbij nauwelijks voor. De gastheren kenden in Bergkamp en Mengerink wel hun beste spelers, beiden spelen in de aanval. Na de pauze werd VV Katwijk sterker. TOP moest zich veel meer beperken tot verdedigen dan dat zij wilden. Ronald Koeman jr. trad bij enkele gevaarlijke acties en scrimmages prima op!

Verlenging zonder beslissing

Kansen voor de ploeg van Wels bleven achterwege tot in de eindfase van de reguliere speeltijd. Olivier Rommens was er nog het dichtst bij na een sterke actie. Hij vond de doelman op zijn weg. TOP Oss hoopte de lijn van de eindfase in de verlenging door te trekken. Niets was minder waar. De eerste verlenging was compleet voor VV Katwijk. Het vizier stond echter, gelukkig voor TOP, onscherp of Koeman was er weer eens als de kippen bij. In de tweede helft van de verlenging gebeurde er voor beide doelen niet veel meer ondanks, of dankzij, de vermoeidheid en de spanning.

Bloedstollend slot

Strafschoppen dus. En dat deden wij beter! Na koelbloedige treffers van Hutten, Kaak, Asmelash, en Olivier Rommens konden we opgelucht en blij zijn! De misser van Philippe Rommens werd teniet gedaan door twee Katwijkse missers. De thuisploeg mag zeker trots zijn op de geleverde prestatie maar bleven wel met lege handen in haar prachtige ambiance achter. We gaan de koker in!

Ontlading, heerlijk!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?