Home > Wat weet jij van recordhouders Lorenzo Piqué en Rick Stuy van den Herik?
NIEUWSTOPIC
Wat weet jij van recordhouders Lorenzo Piqué en Rick Stuy van den Herik?
28 februari 2023
TOP Oss viert de eerstvolgende thuiswedstrijd (10 maart tegen ADO Den Haag) dat het maar liefst twee nieuwe recordhouders in haar team heeft. Rick Stuy van den Herik en Lorenzo Piqué hebben clubhistorie geschreven door het meeste wedstrijden aller tijden in het rood en wit der Ossenaren achter hun naam te zetten!

Wat weet jij van recordhouders Lorenzo Piqué en Rick Stuy van den Herik? Speel de quiz en maak kans op mooie prijzen!

Ruim twintig jaar bleef het record van Raymond Koopman onaangetast. De keeper mag zich met recht clubicoon noemen. Tien jaar lang was hij eerste doelman van de Ossenaren, waarin het “Koopman-in-Oranje” gezang bij elke fraaie redding van de staantribunes klonk. Het vak achter de goal draagt inmiddels al jaren zijn naam, zijn portret siert de C-tribune en in het trapgat naar de bovenzijde van de hoofdtribune prijkt trots het record: 314 wedstrijden voor TOP Oss.

Alleen dat record, is dit seizoen door maar liefst twee spelers in één seizoen gebroken. Aanvoerder Rick Stuy van den Herik bereikte zijn 315e wedstrijd voor TOP al een aantal speelrondes terug, en Lorenzo Piqué bereikte thuis tegen Eindhoven eveneens die magische grens. De status van clubicoon hadden beide veteranen al ruimschoots bereikt, en die van recordhouder nu dus ook.

Bij onze eerstvolgende thuiswedstrijd (vrijdag 10 maart tegen ADO Den Haag) zal dat feit heuglijk gevierd worden, met onder meer een limited edition sjaal en natuurlijk alle lof die deze clubhelden verdienen. Volg onze social media om op de hoogte te blijven van alle feestelijkheden en vier het op 10 maart met ons mee!

Wat weet jij van recordhouders Lorenzo Piqué en Rick Stuy van den Herik? Speel de quiz en maak kans op mooie prijzen!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...