Home > Eigen vervoer naar Kerkrade; verkoop online
NIEUWS
Eigen vervoer naar Kerkrade; verkoop online
9 september 2021

Op vrijdag 17 september is alweer de 7e wedstrijd van het seizoen, een uitwedstrijd in Kerkrade. We gaan op bezoek bij Roda JC. (aftrap 20:00 uur).

Afgelopen seizoen keken we halverwege al tegen een 3-0 achterstand aan, dit was ook de eindstand. De laatste wedstrijd tegen Roda JC werd thuis met 2-0 gewonnen. De jongens zijn er op gebrand om drie punten mee te nemen uit Kerkrade. 

Online kaartverkoop
Vanaf dit seizoen werken we met een onlinekaartverkoopsysteem via CM.com.

Heb jij een account en een uitreispas dan kun je online de kaarten bestellen, dit kan via:
https://shop.ticketing.cm.com/top-oss-uitwedstrijden

Wanneer er gevraagd wordt om het relatienummer dien je jouw uitreispasnummer in te invullen. Let op; heb jij een nummer onder de 100 dan dien je eerst een 0 in te vullen. Dus bij nu 11 dien je dit als 011 in te vullen. 

Sluiting verkoop losse kaarten: vrijdag 17 september 12:00u

Prijzen:
Eigen vervoer, wedstrijdticket: €6,00

Uw e-ticket kunt u bij het bezoekersvak omwisselen voor het echte toegangsbewijs. 

Nog geen uitreispas? Vraag deze aan via deze link:
https://toposs.nl/fans/kaartverkoop/uitwedstrijden/

Partybus is niet toegestaan!

COVID RICHTLIJNEN:

Testen voor toegang blijft actief in het voetbal.

Testen voor toegang blijf bestaan voor het bezoek van wedstrijden in het betaalde voetbal. In het stadion mag nog steeds door supporters van de 1,5 meter worden afgeweken bij het gebruik van de CoronaCheck-app (aantonen van een volledige vaccinatie (en minimaal 14 dagen geleden de tweede vacinatie), in de voorliggende 6 maanden een SARS-CoV-2-infectie hebben doorgemaakt en hiervan inmiddels hersteld zijn of een negatieve testuitslag hebben verkregen via www.testenvoortoegang.nl).

Vlaggen:
Vlaggen en banieren met een stok kleiner dan 1 meter zijn toegestaan. Trommel is toegestaan. Confetti-shooters zijn niet toegestaan.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing MVV Maastricht – TOP Oss

Voorbeschouwing MVV Maastricht – TOP Oss

TOP Oss kreeg genoeg kansen tegen Telstar, maar kwam niet verder dan 1-1. De Ossenaren creëerde weer genoeg kansen, maar vergaten zichzelf wederom te belonen met drie punten. Het is het...

TOP Oss opent fanshop

TOP Oss opent fanshop

De enige echte TOP Oss fanshop, vol met nieuwe items, is nu te vinden aan de Nelson Mandelaboulevard 24!  TOP Oss fanshop! Kom jij ook een keertje langs? Wat een geweldig nieuws! TOP...

Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1

Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1

Het is TOP Oss ondanks een 1-0 voorsprong en enkele enorme kansen in met name de tweede helft niet gelukt om te winnen van het eveneens te laag geklasseerde Telstar. Een 1-1 remise...