Home > Vos Transport group is wedstrijdsponsor van TOP Oss – Excelsior
BUSINESSNIEUWS
Vos Transport group is wedstrijdsponsor van TOP Oss – Excelsior
18 maart 2022

Sinds 1 juni 2009 wordt het management van Vos Transport Group gevormd door Ossenaren Jules Menheere en Jerome Vos. De Vos Transport Group heeft zijn dienstverlening op het gebied van transport, distributie en warehousing inmiddels flink uitgebreid en geldt als een gezonde en stabiele onderneming, die voorop loopt op het gebied van duurzaamheid. Een bedrijf dat zichzelf heeft bewezen en niet meer weg te denken is uit de moderne transportwereld.

Vos Transport Group is al bijna 75 jaar actief op het gebied van transport en distributie. Van een bedrijf met één vrachtwagen zijn we uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf dat de diverse vervoerstromen op de gunstigste en snelste manier voor haar klanten organiseert. Het bedrijf heeft vestigingen in Deventer, Ittervoort, Groningen en Alblasserdam. Met zo’n 850 medewerkers, 450+ trekkende eenheden, en 700 opleggers leveren we onze diensten door heel Europa waarbij de Noordwest-Europese markt van origine de thuismarkt is.

Het doel van de Vos Transport Group is om de kwaliteit-, gezondheid-, veiligheid- en milieudoelstellingen voortdurend te blijven verbeteren. Zo wordt door de Vos Transport Group momenteel een auto op waterstof ontwikkeld en zijn bijvoorbeeld alle warehouses voorzien van zonnepanelen. De Vos Transport Group is een van de weinige bedrijven die al geruime tijd in bezit is van drie Lean and Green Stars. Deze betiteling ontvang je wanneer je doelstellingen tot vermindering van uitstoot met percentages van minimaal meer dan 20% bereikt. Het bedrijf richt zich hierbij op duurzame, geïntegreerde transportoplossingen en diensten die de toeleveringsketen van de klant dekt en haar concurrentie positie verstevigd. Door het inzetten en combineren van diverse modaliteiten en het toepassen van alternatieve brandstoffen zoals HVO 100 helpt het bedrijf haar klanten hun CO2 footprint te verlagen.

Dat het bedrijf flinke stappen heeft weten te maken wordt duidelijk wanneer er naar de vestigingen gekeken wordt. Met vestigingen in Litouwen en Roemenië bewijzen ze dat ze het niet alleen in ons land goed doen. Internationaal is de waardering voor Vos Transport Group groot, wat blijkt uit ons gerenommeerde klantenbestand afkomstig uit met name de Benelux, Duitsland, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

#Leadingthewayinsustainability

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...