Home > Vos Transport B.V. is wedstrijdsponsor van TOP Oss – FC Dordrecht
BUSINESSNIEUWS
Vos Transport B.V. is wedstrijdsponsor van TOP Oss – FC Dordrecht
12 februari 2020

Jules Menheere en Jerome Vos vormen samen de directie van Vos Transport B.V. en zijn echte Ossenaren. Vos is opgericht in 1947 en sinds 2006 gevestigd in Deventer. In Deventer begon het voor beide heren en aan hun hand is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in Deventer, Ittervoort, Groningen en Alblasserdam.

Vos beschikt over één van de modernste wagenparken van Europa en is zeer actief op het gebied van duurzaamheid en verwacht op zeer korte termijn de 3de Lean and Green Star te ontvangen. Met een financieel gezonde balans is de vloot uitgegroeid tot 450+ trekkende eenheden. Door de jarenlange expertise in diverse sectoren vervult Vos een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers. Hierbij streeft het bedrijf er altijd naar haar klanten de meest optimale service te bieden. Vos doet aan Warehousing en is gespecialiseerd in transport van en naar Groot Brittannië, de Benelux, Duitsland, Frankrijk en geheel Scandinavië.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...