Home > Voorstelronde: het kantoor van TOP Oss
NIEUWS
Voorstelronde: het kantoor van TOP Oss
3 november 2020

De afgelopen periode was een bijzondere, voor iedereen. In deze periode, en nog steeds, houdt iedereen zich bezig met het indammen van het virus. Echter willen wij jullie nu op de hoogte stellen van wat andere zaken. In deze hectische tijd zijn er namelijk een aantal dingen veranderd op het kantoor van TOP Oss. Voor sommigen van jullie wellicht al bekend, voor anderen wat minder of nog helemaal niet. Wij voelen ons in deze tijd, meer dan ooit verbonden met iedereen rondom onze club. Daarom zouden wij jullie nu graag op de hoogte willen stellen van al deze interne veranderingen. Maak kennis met het kantoor van TOP Oss, zoals deze nu is!

Directeur – Peter Bijvelds

Peter Bijvelds, algemeen/technische directeur van TOP Oss. Peter is verantwoordelijk voor het algemeen- en technisch beleid binnen de club. Tevens is Peter mede aanspreekpunt voor de zakelijke relaties.

peter.bijvelds@toposs.nl

Operationeel manager – Jurgen Wevers

Jurgen Wevers, operationeel manager (en keeperstrainer). Houdt zich bezig met alle operationele taken op de werkvloer, bewaakt de processen, stadionzaken en is mede aanspreekpunt voor de zakelijke relaties.

jurgen.wevers@toposs.nl

Controller – Marcel Holthuis

Als controller is Marcel verantwoordelijk voor de financiële huishouding binnen TOP Oss. Naast de algemene facturatie zorgt Marcel dat alle cijfers up to date zijn, welke nodig zijn voor het (financiële) beleid binnen TOP Oss.

marcel.holthuis@toposs.nl

Commercie – Floris van Grinsven

Floris van Grinsven heeft sinds een klein half jaar de taken van Jordy Veld overgenomen. Floris is verantwoordelijk voor alles op het gebied van commercie, sponsoring. Daarnaast is hij contactpersoon voor de zakelijke relaties van TOP Oss.

commercie@toposs.nl

Ticketing/administratie – Reggie Geurts

Reggie is onze rots in de branding op kantoor. Ze zorgt voor de afhandeling van alle administratieve (wedstrijd) zaken. Daarnaast regelt Reggie ook de ticketing.

reggie.geurts@toposs.nl

PR & Communicatie – Lotte van den Eertwegh

Lotte is eindverantwoordelijk op het gebied van communicatie en beheert daarnaast het contact met ‘public relations’. Alle zaken omtrent pers en media komen dus bij haar uit en daarnaast is het bewaken van de huisstijl en het communiceren (zowel intern als extern) het belangrijkste uitgangspunt van haar functie.

communicatie@toposs.nl

Allround kantoormedewerker – Niels Fleuren

Niels Fleuren kennen we allemaal als verdediger van TOP Oss. Sinds augustus is hij ook actief in het kantoorteam van TOP Oss. Niels werkt drie dagdelen, naast zijn trainingen. Niels is algemeen medewerker en hij houdt zich bezig met maatschappelijke taken, merchandise en daar waar nodig sluit hij aan voor communicatie/commerciële activiteiten.

niels.fleuren@toposs.nl

Puntenco – Martijn Saat

Martijn Saat is sinds september 2020 binnen boord bij TOP Oss en heeft een ondersteunende rol op de communicatie/marketingafdeling. Samen met Myrte (stagiair van Martijn) zorgen zij o.a. voor de nieuwsbrieven naar Business Club leden, relaties en supporters. Daarnaast zorgen ze dat de website up to date blijft.  

PuntenCo – Myrte Houwers

 

Voor alle vragen m.b.t. communicatie: communicatie@toposs.nl