Home > Voorbeschouwing TOP Oss – VVV Venlo
NIEUWS
Voorbeschouwing TOP Oss – VVV Venlo
25 augustus 2022

De tweede thuiswedstrijd van het seizoen staat morgen op het programma. VVV-Venlo zal voor dit duel afreizen naar het Frans Heesen Stadion. TOP Oss zal gebrand zijn om net zoals afgelopen seizoen in eigen huis te winnen van de Venlonaren. Er wordt om 20:00u afgetrapt in het Frans Heesen Stadion. De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Luuk Timmer.

Op naar een mooi resultaat!

Foto’s: Bert van Berkum

Afgelopen vrijdag

Afgelopen vrijdag was NAC Breda met 1-0 te sterk in het Rat Verlegh Stadion. Door een vrije trap van Odysseus Velanas, die bij de eerste paal binnenviel, bleven de punten in Breda. Toch zag hoofdtrainer Kristof Aelbrecht ook wat lichtpuntjes. ‘’Ik ben tevreden over de tweede helft die wij in Breda op de mat hebben gelegd. Hieraan kan je zien dat er progressie in het team zit, en dat is ook te merken in de kleedkamer. Iedereen staat er positief in en het is ook erg belangrijk dat we dat tegen VVV om gaan zetten in drie punten.’’

Vorig seizoen

Vorig seizoen wist TOP Oss allebei de wedstrijden tegen VVV-Venlo drie punten te pakken. In de thuiswedstrijd was TOP met 2-1 te sterk. Stephen Buyl was die dag de grote man, door in de blessuretijd de winnende binnen te schieten.

In Venlo wist TOP Oss een dramatische reeks eindelijk te doorbreken. Door doelpunten van Ilounga Pata, Rick Stuy van den Herik en Kay Tejan wist TOP Oss na 15 wedstrijden zonder overwinning eindelijk weer drie punten in de wacht te slepen.

VVV-Venlo

VVV staat op dit moment op de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De eerste twee wedstrijden tegen Almere City en De Graafschap werden door de Venlonaren winnend afgesloten. De mannen van Kruys gingen afgelopen maandag echter wel hard onderuit tegen PEC Zwolle. Na 90 minuten stond de 0-4 eindstand op het scorebord in het Covebo Stadion.

Hoofdtrainer Kristof Aelbrecht over de speelstijl van VVV-Venlo: ‘’Wij hebben de ploeg natuurlijk geanalyseerd en ik heb afgelopen zondag de wedstrijd tegen PEC Zwolle bezocht.’’ De speelstijl van de tegenstander van morgen kwam Aelbrecht bekend voor: ‘’VVV-Venlo speelt een beetje zoals FC Utrecht speelde in de tijd dat Erik ten Hag daar hoofdtrainer was.’’ Rick Kruys, die nu hoofdtrainer van de Venlonaren is, was in die tijd de assistent van ten Hag.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...