Home > Voorbeschouwing TOP OSS – TELSTAR
NIEUWS
Voorbeschouwing TOP OSS – TELSTAR
14 januari 2021

Helaas is het TOP Oss afgelopen zondag niet gelukt om de zesde overwinning op rij te boeken en daarmee een nieuw clubrecord neer te zetten. Nu is het aan de ploeg van Klaas Wels de taak om de rug te rechten. Dat moet aankomende zaterdag gebeuren als Telstar op bezoek komt in het Frans Heesen Stadion.

He is back, Mart Remans!

Foto’s: Bert van Berkum

Telstar

In Telstar treffen we wederom een directe concurrent. De Witte Leeuwen staan na negentien wedstrijden op drie punten voorsprong ten opzichte van de ploeg van Klaas Wels. De laatste overwinning van Telstar dateert van 3 januari. Toen boekten ze een ruime overwinning op NEC, dat met maar liefst 5-2 werd verslagen!

Dat Telstar veel kwaliteit herbergt is een feit. De ploeg van Andries Jonker beschikt over veel talent, maar hebben daarnaast ook veel ervaren spelers rondlopen. Glynor Plet en Frank Korpershoek zijn de meer ervaren namen in de ploeg van Andries Jonker. Glynor Plet is dit seizoen al goed voor negen goals en heeft daarmee een belangrijk aandeel dit seizoen.

Telstar beschikt ook over een speler met internationale ervaring. Sebastian Soto maakte op 16 november 2020 zijn debuut voor het nationale elftal. In de 6-2 overwinning op Panama was de Amerikaan meteen belangrijk met twee doelpunten.

Historie

TOP Oss en Telstar troffen elkaar dit seizoen al eerder. In Velsen-Zuid eindigde de wedstrijd, door een doelpunt in de laatste minuut van Cas Peters, in een 1-1 gelijkspel.

Telstar en TOP Oss zijn al 25 keer de strijd met elkaar aangegaan. Zeven keer wonnen de Ossenaren, tien keer werden de punten verdeeld en achter keer pakten de Witte Leeuwen de volle buit.

Het duel van zaterdagmiddag (aftrap 14:00) staat onder leiding van scheidsrechter Gerrets. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Onze aanvoerder Rick in actie, onder toeziend oog van Klaas! 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Informatie TOP Oss – Jong FC Utrecht

 Bij de wedstrijd van 30 april tegen Jong FC Utrecht is publiek weer welkom in het Frans Heesen Stadion. Lees hier hoe u in aanmerking komt voor een toegangsbewijs.Supporters die...

TOP Oss verslaat ook Jong Ajax 0-1.

Voor alles een eerste keer luidt een welbekend gezegde. TOP Oss won afgelopen vrijdagavond voor de eerste keer in haar historie een uitwedstrijd in Amsterdam tegen Jong Ajax. Een...