Home > Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur
NIEUWS

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

15 januari 2020

Vrijdag krijgen we hoog bezoek, SC Cambuur is momenteel de nummer één  van de ranglijst. 17 januari komen zij naar het Frans Heesen Stadion om de titelkansen te verdedigen. TOP Oss gaat er natuurlijk alles aan doen om hen drie punten af te nemen, maar dat dit een lastige klus wordt is zeker.

Oratmangoen vorig seizoen in het rood-witte shirt. Dit keer is hij als tegenstander in het Frans Heesen Stadion.

Geen ongeslagen koploper
Hoewel SC Cambuur momenteel de eerste plek van de ranglijst bezet. Zijn zij niet ongeslagen in de afgelopen duels. Van de laatste vijf competitiewedstrijden verloren zij er twee. Jong Ajax en FC Volendam toonde aan dat de koploper weldegelijk verslagen kan worden.

Eigen huis-voordeel
Eerder dit seizoen ging TOP Oss al op bezoek in Leeuwarden. In dit duel was SC Cambuur duidelijk te sterk. Zij wonnen de pot met 5-1. Echter hebben de mannen van Wels bewezen altijd een stukje sterker te zijn in eigen huis. Wie weet kan dit in hun voordeel werken.

Oude bekenden
Met het bezoek van SC Cambuur keren er enkele bekende gezichten terug op Osse grond. Delano Laden en Ragnar Oratmangoen zijn beide actief geweest voor TOP Oss. Voor hen zal het dus een weerzien zijn met vele mensen binnen de club.

Onderlinge duels
2 maart 2018 is de laatste keer geweest dat TOP Oss wist te winnen van de ploeg uit Leeuwarden. Tussendoor eindigde een duel nog in een gelijkspel, maar wist TOP de winst niet over de streep te trekken. Laten we hopen dat 17 januari 2020 in het rijtje toegevoegd kan worden als een winstpartij.

Bekertoernooi
SC Cambuur is niet meer actief in het bekertoernooi. De wedstrijd tegen Feyenoord werd in eigen huis met 1-2 verloren. TOP Oss is natuurlijk wel nog volop bezig in de strijd om de KNVB beker. Dinsdag staat het duel tegen AZ op het programma. Een druk schema dus voor de ploeg van Wels, maar eerst focussen we ons op vrijdag.

Schorsingen en blessures
Binnen de selectie van TOP Oss is er geen sprake van schorsingen. Sjoerd Overgoor en Gianni Tiebosch behoren tot de blessuregevallen.

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Supporters TOP Oss steunen zorg

Het coronavirus slaat inmiddels ook in Nederland om zich heen. Eerder deze week werden alle mensen met vitale beroepen al bedankt via een groot applaus. Ook als TOP Oss zijnde zijn we...

TOP OSS – FC DEN BOSCH AFGELAST!!!

De derby, TOP Oss - FC Den Bosch, gaat helaas niet door. Dit ivm het Coronavirus.De nieuwe datum is nog niet bekend. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij dit via de website en...