Home > Voorbeschouwing TOP Oss – MVV Maastricht
NIEUWS
Voorbeschouwing TOP Oss – MVV Maastricht
5 mei 2022

Morgen staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, hierin treffen we MVV Maastricht. De ploeg van Maurice Verberne wist afgelopen weekend een
knappe 1 – 0 overwinning op Jong Ajax te boeken. Hiermee steeg MVV van de 18e naar de 17e plaats. In de laatste wedstrijd van het seizoen spelen we tegen een ploeg die een aantal plaatsten onder TOP Oss staat. We hopen het seizoen af te kunnen sluiten met een overwinning.

We willen het seizoen winnend afsluiten!

Foto’s: Pro Shots

De laatste wedstrijd van het seizoen is aangekomen, het seizoen verliep niet altijd zoals we voor ogen hadden maar we hebben ook mooie dingen laten zien. Voor de winterstop zaten we in een mindere periode en na de winterstop hebben we van grote ploegen weten te winnen. Morgen staat het duel met de Maastrichtenaren op het wedstrijdschema, we gaan er alles aan doen om het seizoen goed af te sluiten.

MVV Maastricht

De ploeg van Maurice Verberne staat momenteel op de 17e plaats. Als dit seizoen vergeleken wordt met de voorgaande seizoenen kan je dit een teleurstellend jaar noemen. Normaal gesproken eindigen de Maastrichtenaren rond de 10e plaats maar dat is dit seizoen dus anders.

In de laatste vijf wedstrijden wist MVV Maastricht de nodige punten bij elkaar te voetballen, er werd twee keer gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren. Mitchy Ntelo is iemand om in de gaten te houden, de laatste weken is hij in vorm en dit resulteert tot een doelpuntenaantal van tien goals.

Historie

TOP Oss heeft in het verleden met enkele regelmaat van MVV Maastricht weten te winnen. In twintig eerdere thuiswedstrijden trokken de Ossenaren elf keer aan het langste einde. MVV Maastricht wist de punten zeven keer mee naar huis te nemen en er werd twee keer gelijkgespeeld. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 2 – 2 gelijkspel.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?