Home > Voorbeschouwing TOP Oss – Jong FC Utrecht
NIEUWS
Voorbeschouwing TOP Oss – Jong FC Utrecht
4 augustus 2022

Eindelijk, na een kleine drie maanden mogen we weer! TOP Oss gaat morgen beginnen aan het seizoen 2022/2023. De ploeg van nieuwe hoofdtrainer Kristof Aelbrecht trapt haar seizoen in eigen huis af tegen Jong FC Utrecht.

We gaan voor de volle drie punten tijdens deze seizoensopener!

Foto’s: Proshots

Jong FC Utrecht kende geen geweldig 2021/2022. De ploeg van Darije Kalezic eindigde op de 18e plaats in de Keuken Kampioen Divisie en eindigde hiermee als laatste van alle belofteteams.

Vorig seizoen
Vorig seizoen wist TOP Oss in eigen huis met maar liefst 4-1 te winnen van de Domstedelingen. In deze wedstrijd wisten Giovanni Büttner, Rick Stuy van den Herik, Kay Tejan en Jearl Margaritha nog voor de rust te scoren. In de tweede helft wist Jong FC Utrecht nog een eretreffer te maken. Laten we hopen dat TOP ook morgen weer drie punten overhoudt aan de ontmoeting met Jong FC Utrecht!

Nieuwelingen
Zoals aan het begin van ieder seizoen zullen er ook morgen waarschijnlijk een aantal nieuwelingen aan de aftrap staan. TOP Oss wist tot nu toe namelijk 11 nieuwe spelers aan te trekken deze transferperiode. Een van de nieuwelingen die morgen aan de aftrap zou kunnen verschijnen is Dean van der Sluijs. De geboren Ossenaar stond al twee keer eerder onder contract bij TOP Oss, en zou morgen zomaar weer eens in actie kunnen komen voor TOP.

Ook aan de kant van Jong FC Utrecht zullen we een paar nieuwe gezichten gaan zien. Een van hen is voor ons een oude bekende. Yannick Leliendal, die in de tweede seizoenshelft van het afgelopen seizoen door TOP Oss gehuurd werd van VVV-Venlo, heeft de overstap gemaakt naar Utrecht. Hij zou morgen dus zomaar voor de tegenstander in actie kunnen komen.

Overige informatie
De aftrap van deze opening van het nieuwe seizoen vindt aanstaande vrijdag plaats om 20:00u. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd, koop ze hier!
(de losse kaartverkoop vindt vanaf heden niet meer plaats in de rode kassa-unit voor het stadion, maar in de fanshop. Bekijk voor de mogelijkheden onze openingstijden)

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...