Home > Voorbeschouwing TOP Oss – Jong FC Utrecht
NIEUWS
Voorbeschouwing TOP Oss – Jong FC Utrecht
28 april 2021

Na de afgelaste wedstrijd tegen Jong PSV staat er morgen, na een periode van veertien voetballoze dagen, weer eens een wedstrijd op het programma. Onder toeziend oog van onze supporters, die we eindelijk weer mogen ontvangen in het Osse Kuipje (!), komt Jong FC Utrecht op bezoek in Oss. Met de supporters erbij hoopt de ploeg van Klaas Wels de drie punten in Oss te houden en zo volop mee te blijven doen in de 4e periode.

Vorige week werd de wedstrijd tegen Jong PSV door coronaperikelen bij de Eindhovenaren afgelast. De KNVB heeft ook al een nieuwe datum geprikt voor deze inhaalwedstrijd: maandag 3 mei.

Na twee weken geen wedstrijd gespeeld te hebben, staat er voor de ploeg van Klaas Wels een mooi affiche te wachten tegen Jong Utrecht. Met een overwinning kunnen de Ossenaren een grote stap zetten in de 4e periode, waarmee ze blijven meedoen op het felbegeerde periodekampioenschap. Dat moet dan wel gebeuren zonder aanvoerder Rick Stuy van den Herik, die de wedstrijd vanwege een schorsing vanaf de tribune zal moeten bekijken.

Vrijdag zal Rick Stuy van den Herik de wedstrijd, vanwege een schorsing, vanaf de tribune moeten gaan bekijken.

Foto’s: Bert van Berkum

Jong FC Utrecht

De beloften uit de Domstad verkeren in een moeilijke fase. Van de laatste negen wedstrijden werd er maar één duel gewonnen, waardoor ze op dit moment op de achttiende plaats bivakkeren. De laatste overwinning van Jong FC Utrecht dateert van 2 april, toen de beloften uit de Domstad met 2-3 wonnen bij Telstar.

Eén van de gevaarlijkste spelers aan de kant van Jong FC Utrecht is spits Jeredy Hilterman. De talentvolle aanvaller scoorde dit seizoen al zeventien keer. De spits mocht op 27 januari zijn debuut in de hoofdmacht maken en heeft zich, mede door zijn vele goals, in de kijker gespeeld bij trainer René Hake.

Eerdere ontmoetingen

Aankomende vrijdag staat de tiende ontmoeting op het programma. In de negen eerdere ontmoetingen wonnen de Ossenaren zeven keer. De Utrechters gingen er op hun beurt twee keer met de punten vandoor. Eerder dit seizoen won TOP Oss, door een benutte penalty van Dennis van der Heijden, met 0-1 op Sportcomplex Zoudenbalch.

De wedstrijd van vrijdagavond staat onder leiding van scheidsrechter van der Laan. Helaas zal deze wedstrijd niet live worden uitgezonden. Op het twitteraccount @topossofficial is er een liveverslag te volgen en ook op de radio kunt u live meeluisteren via: https://www.youtube.com/watch?v=mJ-hnPnAC8k

KOM OP TOP!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?