Home > Voorbeschouwing TOP OSS – JONG AZ
NIEUWS
Voorbeschouwing TOP OSS – JONG AZ
4 februari 2021

Vorige week wist de formatie van Klaas Wels tegen titelkandidaat De Graafschap een aardige pot voetbal op de mat te leggen. Helaas bleek dit niet genoeg voor een resultaat. De weg omhoog moet weer gevonden worden en dat moet vrijdag gebeuren tegen Jong AZ. Er wordt om 18:45 afgetrapt in ons eigen Frans Heesen Stadion.

Joshua Sanches en Olivier Rommens zijn klaar voor Jong AZ.

Foto’s: Bert van Berkum

Jong AZ

Jong AZ kent tot dusver een wisselvallig seizoen en staat op een teleurstellende zeventiende plek. Toch wisten de Alkmaarders afgelopen vrijdag FC Eindhoven met 3-2 opzij te zetten. Deze overwinning kwam mede tot stand via een prachtige vrije trap van Peer Koopmeiners (broertje van AZ-spelerTeun Koopmeiners). Klaas Wels en zijn mannen zijn dus gewaarschuwd.

Bij de selectie van Jong AZ zien we een bekende achternaam: Gullit. Maxim Gullit, zoon van oud-international en EK-winnaar Ruud Gullit, speelt centraal achterin bij de Alkmaarders.

Geen puntenverlies

De vorige twee keren dat Jong AZ op bezoek kwam in het Frans Heesen Stadion, werd er gewonnen. In eigen huis hebben we dus nog geen puntverlies geleden tegen de Alkmaarders. De Ossenaren hopen dit vrijdag natuurlijk door te zetten.

Dit seizoen wisten we ook de uitwedstrijd tegen Jong AZ te winnen. Het werd 0-1 door een doelpunt van Rick Stuy van den Herik. Deze overwinning bleek het begin van een winstreeks van vijf achtereenvolgende wedstrijden!

De wedstrijd tegen Jong AZ staat onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti en wordt live uitgezonden op ESPN 4.

KOM OP TOP!!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP OSS – ALMERE CITY

Ondanks een sterke wedstrijd met goed veldspel, gingen de Ossenaren uiteindelijk met 3-0 onderuit tegen de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Aankomende zaterdag wacht er weer een...