Home > Voorbeschouwing TOP Oss – Helmond Sport
NIEUWS

Voorbeschouwing TOP Oss – Helmond Sport

27 augustus 2020

We beginnen eindelijk weer! De competitie gaat van start na een té lange tijd zonder echte wedstrijden. TOP Oss heeft een intensieve voorbereiding achter de rug, waarin dingen goed gingen, maar ook dingen minder goed. Nu is het tijd voor het echte werk. Zaterdag komt Helmond Sport op bezoek in het Osse Kuipje en barst de strijd weer los in de Keuken Kampioen Divisie

De laatste confrontatie tussen de twee ploegen in Oss was in 2018.

Afgelopen seizoen hebben TOP Oss en Helmond Sport maar één keer tegen elkaar gespeeld. De tweede ontmoeting in de competitie is helaas niet doorgegaan wegens de coronamaatregelen. De wel gespeelde wedstrijd werd met 2-0 gewonnen door TOP Oss!

In de FOX Sports Comeback campagne zette Helmond Sport een redelijke wedstrijd neer. Zij speelden op 19 augustus tegen Excelsior. Ze verloren deze wedstrijd met 1-2, maar wisten de Rotterdammers goed onder druk te zetten en kansen te creëren.

Na de laatst gespeelde ronde van afgelopen seizoen was Helmond Sport met 17 punten hekkensluiter van de ranglijst. TOP Oss stond op dat moment 4 plaatsen hoger met 25 punten.

Met het bezoek van Helmond Sport zet een oude bekende voet in ’t Osse Kuipje. Ossenaar Dean van der Sluijs komt op bezoek! Vorig seizoen was Van der Sluijs nog te zien in het rood-witte shirt van TOP Oss. Hij speelt dit keer minuten op de Osse mat voor de tegenstander.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...