Home > Voorbeschouwing TOP Oss – FC Dordrecht
NIEUWS

Voorbeschouwing TOP Oss – FC Dordrecht

12 februari 2020

Komende vrijdag komt FC Dordrecht op bezoek in het Frans Heesen stadion.  De ploeg van Klaas Wels kan zich klaarstomen voor een belangrijke pot, want dit is een directe concurrent. Weet TOP Oss deze wedstrijd te winnen, dan kunnen zij een gat slaan van zeven punten met FC Dordrecht.

Op bezoek bij FC Dordrecht werd het eerder dit seizoen gelijk.

De ranglijst
FC Dordrecht heeft het erg zwaar dit seizoen. Met zestien punten staan zij momenteel 19de op de ranglijst. Na het gelijke spel van afgelopen vrijdag tegen NAC Breda is TOP Oss een plaatsje gestegen: van de 18de naar de 17de plek met vier punten voorsprong op de ploeg uit Dordrecht.

Nieuwe trainer
Net als vorige week tegen NAC, treedt TOP Oss ook deze week aan tegen een ploeg onder een net aangestelde trainer. Trainer Claudio Braga is afgelopen weekend ontslagen bij FC Dordrecht vanwege tegenvallende resultaten. Na het verlies tegen Almere City was de maat vol. Harry van den Ham volgt hem voorlopig op. Afgelopen vrijdag pakte een trainingswissel goed uit voor TOP Oss, dus deze week misschien ook wel.

Oude bekende
Ongeveer een maand geleden stond Danzell Gravenberch nog bij TOP Oss te voetballen. Vrijdag mag hij het meteen opnemen tegen zijn oud werkgever. Wij, als TOP Oss, wensen Danzell het allerbeste, maar scoren tegen ons gaat toch iets te ver.

Ones to watch
Bij FC Dordrecht is Jari Schuurman de topscorer met vijf goals. Deze man moet de ploeg van Wels dus goed in de gaten houden. De aanvallende middenvelder kan niet alleen scoren, maar is ook de creatieve man op het middenveld. Hij moet dus Danzell Gravenberch voor de goal zetten, die bij FC Dordrecht de spits is. Met zeven doelpunten staat onze topscorer, Philippe Rommens, op twee goals meer dan Schuurman.

Op naar meer punten!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

De trainingen gaan weer van start!

We verkeren inmiddels al een heel aantal weken in onzekere tijden. Nadat de derbywedstrijd tegen FC Den Bosch werd afgelast, is het heel snel gegaan. Wedstrijden werden afgelast,...

Tegemoetkoming seizoenkaarthouders

Beste seizoenkaarthouder, Klik hier voor meer informatie over de tegemoetkoming voor het einde van seizoen 19/20.   Toppers, júllie bedankt! TERUG NAAR HET NIEUWSOVERZICHT...