Home > Voorbeschouwing TOP Oss – FC Dordrecht
NIEUWS

Voorbeschouwing TOP Oss – FC Dordrecht

12 februari 2020

Komende vrijdag komt FC Dordrecht op bezoek in het Frans Heesen stadion.  De ploeg van Klaas Wels kan zich klaarstomen voor een belangrijke pot, want dit is een directe concurrent. Weet TOP Oss deze wedstrijd te winnen, dan kunnen zij een gat slaan van zeven punten met FC Dordrecht.

Op bezoek bij FC Dordrecht werd het eerder dit seizoen gelijk.

De ranglijst
FC Dordrecht heeft het erg zwaar dit seizoen. Met zestien punten staan zij momenteel 19de op de ranglijst. Na het gelijke spel van afgelopen vrijdag tegen NAC Breda is TOP Oss een plaatsje gestegen: van de 18de naar de 17de plek met vier punten voorsprong op de ploeg uit Dordrecht.

Nieuwe trainer
Net als vorige week tegen NAC, treedt TOP Oss ook deze week aan tegen een ploeg onder een net aangestelde trainer. Trainer Claudio Braga is afgelopen weekend ontslagen bij FC Dordrecht vanwege tegenvallende resultaten. Na het verlies tegen Almere City was de maat vol. Harry van den Ham volgt hem voorlopig op. Afgelopen vrijdag pakte een trainingswissel goed uit voor TOP Oss, dus deze week misschien ook wel.

Oude bekende
Ongeveer een maand geleden stond Danzell Gravenberch nog bij TOP Oss te voetballen. Vrijdag mag hij het meteen opnemen tegen zijn oud werkgever. Wij, als TOP Oss, wensen Danzell het allerbeste, maar scoren tegen ons gaat toch iets te ver.

Ones to watch
Bij FC Dordrecht is Jari Schuurman de topscorer met vijf goals. Deze man moet de ploeg van Wels dus goed in de gaten houden. De aanvallende middenvelder kan niet alleen scoren, maar is ook de creatieve man op het middenveld. Hij moet dus Danzell Gravenberch voor de goal zetten, die bij FC Dordrecht de spits is. Met zeven doelpunten staat onze topscorer, Philippe Rommens, op twee goals meer dan Schuurman.

Op naar meer punten!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Bo Geens zoekt het in Nederlands voetbal

De 25-jaar oude Bo Geens staat sinds de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen onder de lat bij TOP Oss. Een aantal dagen na zijn komst kreeg de Belg het vertrouwen van de staf en...

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...