Home > Voorbeschouwing TOP Oss – ADO Den Haag
NIEUWS

Voorbeschouwing TOP Oss – ADO Den Haag

9 september 2021

Wat werd voorspeld als een lastige wedstrijd in Almere, dat werd het ook. Na een goede openingsfase van TOP Oss, domineerde Almere City de rest van de wedstrijd. Toch kreeg TOP Oss nog een aantal goede kansen maar deze resulteerde niet in een doelpunt. De thuisploeg deed dat wel en schoot de bal drie keer tegen de touwen. Morgen staat er weer een lastige wedstrijd op het programma. ADO Den Haag komt op bezoek in het Osse Kuipje. Kunnen de mannen van Peeters de ruggen weer rechten?

Kan TOP de 3 punten in Oss houden?

Foto’s: Bert van Berkum

ADO Den Haag

ADO Den Haag keert na dertien jaar weer terug in de eerste divisie. Een grote tegenvaller voor de club uit Den Haag. ADO Den Haag eindigde vorig seizoen de laatste plaats, waardoor het dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie speelt. ADO Den Haag heeft een bewogen transferzomer gehad, waarin er veel in- en uitgaande transfer waren. De ploeg van trainer Ruud Brood zal als een van de favorieten worden gezien voor het kampioenschap.

Na twee nederlagen op rij kon de ploeg van Ruud Brood eindelijk weer drie punten bijschrijven. ADO Den Haag won vorige week thuis met 4-2 van FC Eindhoven. Amar Catic (2x), Sem Steijn en de teruggekeerde Samy Bourard zorgen voor de vier doelpunten.

Trevor David

Trevor David zal in de wedstrijd tegen ADO Den Haag zijn oude club tegenkomen. Trevor speelde tien officiële duels in de hoofdmacht van de club uit Den Haag. Morgen hoopt hij zijn oude ploeg pijn te doen door de goede start een goed vervolg te geven en de drie punten in het Frans Heesen Stadion te houden.

Historie

TOP Oss en ADO Den Haag stonden zestien officiële wedstrijden tegenover elkaar. Van die zestien wedstrijden wist TOP Oss twee keer te winnen. In het seizoen 97/98 won de ploeg met 2-1 door twee doelpunten van Edwin de Wijs en in het seizoen 02/03 won de ploeg uit Oss met 1-2. De laatste wedstijd die tegen ADO Den Haag werd gespeeld was de 0-3 gewonnen oefenwedstrijd in 2018.

Het duel van aankomende vrijdag (aftrap 20:00 uur) staat onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij. Wil jij onze mannen komen steunen in het stadion? Dat kan! Je kan jouw kaartje bestellen in onze online ticketshop!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing MVV Maastricht – TOP Oss

Voorbeschouwing MVV Maastricht – TOP Oss

TOP Oss kreeg genoeg kansen tegen Telstar, maar kwam niet verder dan 1-1. De Ossenaren creëerde weer genoeg kansen, maar vergaten zichzelf wederom te belonen met drie punten. Het is het...

TOP Oss opent fanshop

TOP Oss opent fanshop

De enige echte TOP Oss fanshop, vol met nieuwe items, is nu te vinden aan de Nelson Mandelaboulevard 24!  TOP Oss fanshop! Kom jij ook een keertje langs? Wat een geweldig nieuws! TOP...

Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1

Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1

Het is TOP Oss ondanks een 1-0 voorsprong en enkele enorme kansen in met name de tweede helft niet gelukt om te winnen van het eveneens te laag geklasseerde Telstar. Een 1-1 remise...