Home > Voorbeschouwing SC CAMBUUR – TOP OSS
NIEUWS
Voorbeschouwing SC CAMBUUR – TOP OSS
15 februari 2021

Wat een overwinning boekte TOP Oss vorige week tegen Jong AZ! Nu is het de taak om deze 6-0 overwinning een goed vervolg te geven. Dit zal echter geen gemakkelijke opgave worden aangezien we op bezoek gaan bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie: SC Cambuur.

De wedstrijd van vorige week was er eentje om niet snel te vergeten. Door de hattrick van Mart Remans, twee debutanten in het rood-wit en de rentree van Justin Mathieu konden de fans geen betere avond wensen!

Jarni Koorman scoorde, eerder dit seizoen, tegen SC Cambuur waardoor het 2-2 werd in het Osse Kuipje.

Foto’s: Bert van Berkum

SC Cambuur

In SC Cambuur treffen we de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. De Leeuwarders gaan vol voor directe promotie en staan bovenaan als het aankomt op scorend vermogen. In de eerste 22 wedstrijden wist de ploeg van Henk de Jong 65 keer te scoren.

SC Cambuur bezit ook de huidige topscorer van de Keuken Kampioen Divisie: Robert Mühren. De spits wist dit seizoen in de eerste 22 wedstrijden 21 goals te maken! Daarmee heeft hij vanzelfsprekend een groot aandeel in het succes van SC Cambuur dit seizoen.

Eerdere ontmoetingen

We ontmoeten SC Cambuur voor de tweede keer dit seizoen. Eerder dit seizoen speelde TOP Oss, mede door een schitterende goal van Jarni Koorman, thuis met 2-2 gelijk in een vermakelijk duel waar stiekem meer in had gezeten.

De laatste uitoverwinning in Leeuwarden dateert van 13 oktober 2017. Toen wisten de Ossenaren met 1-3 bij SC Cambuur te winnen door doelpunten van oud-TOP spelers Huseyin Dogan, Fatih Kamaci en Fisayo Adarabioyo.

De wedstrijd van aankomende dinsdag (aftrap 18:45) staat onder leiding van scheidsrechter van der Laan. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Mart Remans hier op weg naar zijn hattrick tijdens TOP – Jong AZ

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?