Home > Voorbeschouwing Roda JC – TOP Oss
NIEUWS
Voorbeschouwing Roda JC – TOP Oss
16 september 2021

Na een zinderend gelijkspel tegen ADO Den Haag in het Osse Kuipje gaat TOP Oss naar Kerkrade om het in het Parkstad Limburg Stadion op te nemen tegen Roda JC. De wedstrijd tegen ADO Den Haag was er een om van te smullen. Beide teams zochten de aanval op en dit leverde dan ook genoeg spektakel op. Kan TOP Oss zich in Kerkrade weer van zijn beste kant laten zien?

TOP Oss gaat weer voor een spektakel!

Foto’s: Bert van Berkum

Roda JC

De tegenstander van vrijdagavond eindigde vorig seizoen als 8ste in de Keuken Kampioen Divisie. Dit gaf de club uit Kerkrade recht op de play-offs, hierin werden ze echter in de tweede ronde uitgeschakeld door uiteindelijke promovendus NEC Nijmegen.

Roda staat op dit moment 11e in de Keuken Kampioen Divisie. Roda heeft de laatste afgelopen maandag met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Volendam. Onze trainer, Bob Peeters, kwam in het verleden drie seizoenen uit voor de hoofdmacht van Roda JC. In 93 wedstrijden wist de Belg 39 keer te scoren.

Historie

TOP Oss en Roda JC zijn elkaar acht keer tegengekomen. In de acht wedstrijden wist TOP Oss twee keer te winnen. Roda JC won vier keer en de twee keer werden de punten gedeeld. TOP Oss wist nog nooit te winnen in Kerkrade. De laatste uitwedstrijd in Kerkrade werd met 3-0 verloren. De laatste wedstrijd tegen Roda JC wist TOP Oss wel te winnen in het Frans Heesen Stadion. Na negentig minuten stond er 2-0 op het scorebord, door doelpunten van Mart Remans en Dennis van der Heijden.

Het duel van aankomende vrijdag (aftrap 20:00 uur) staat onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Alleen online verkoop; NAC Breda thuis

Volgende week zaterdag komt NAC Breda op bezoek in het Osse kuipje. De aftrap van deze wedstrijd zal om 20:00 uur zijn. LET OP! De tickets zijn alleen online verkrijgbaar en NIET aan de...