Home > Voorbeschouwing NAC Breda – TOP Oss
NIEUWS
Voorbeschouwing NAC Breda – TOP Oss
18 augustus 2022

De derde competitiewedstrijd van het seizoen staat alweer voor de deur. Morgen, vrijdag 19 augustus, nemen de mannen van Kristof Aelbrecht het in Breda om 20.00u op tegen NAC Breda. Na de verloren uitwedstrijd tegen Almere City zullen de Ossenaren zich willen revancheren en een goed resultaat willen boeken in Breda.

Zet hem op mannen!

Foto’s Bert van Berkum

NAC Breda
NAC heeft dit seizoen, net als TOP, drie punten uit de eerste twee wedstrijden. De ploeg van hoofdtrainer Robert Molenaar wist in de eerste speelronde met 1-0 te winnen van Helmond Sport. NAC wist echter geen punten over te houden aan de tweede wedstrijd van dit seizoen. In Maastricht kwam de ploeg niet voorbij MVV en stond er na 90 minuten een 3-1 eindstand op het scorebord. Oud TOP-speler Mart Remans maakte het tweede doelpunt voor de Maastrichtenaren.

Voorgaande edities
Het is nog niet zo gek lang geleden dat TOP Oss het in Breda opnam tegen NAC. Op 29 april van dit jaar trad TOP Oss ook aan in het Rat Verlegh Stadion, maar deze wedstrijd ging helaas met 3-0 verloren door doelpunten van Welat Cagro, Boris van Schuppen en Odysseus Velanas.

De laatste keer dat TOP een resultaat wist te boeken tegen NAC was 7 februari 2020. Onder hoofdtrainer Klaas Wels hielden de Ossenaren één punt over aan de wedstrijd in Breda. Het enige doelpunt aan de kant van TOP Oss werd gemaakt door Rick Stuy van den Herik.

Overige informatie
Er wordt om 20.00 afgetrapt in het Rat Verlegh Stadion. De wedstrijd zal onder leiding staan van Sander van der Eijk. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN2

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – Willem II

Voorbeschouwing TOP Oss – Willem II

Vandaag is het weer tijd voor een Brabantse derby. Het Willem II van trainer Kevin Hofland komt op bezoek in Oss. De wedstrijd zal om 21.00 uur worden afgetrapt in het Frans Heesen...