Home > Voorbeschouwing Jong FC Utrecht – TOP Oss
NIEUWS

Voorbeschouwing Jong FC Utrecht – TOP Oss

13 december 2020

Na een heerlijk 3-2 overwinning op Jong PSV staat aankomende maandag de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht voor de tweede keer op het programma. Dan mag de ploeg van Klaas Wels op herhaling, want de eerste wedstrijd werd afgelast vanwege coronaperikelen. In die wedstrijd hopen de Ossenaren het goede spel een vervolg te geven.

Zes punten op rij tegen beloften teams, gaan het er 9 worden?!

Foto’s: Bert van Berkum

Jong FC Utrecht
Jong FC Utrecht heeft zich op dit moment op de dertiende plaats gevestigd. In de eerste vijftien wedstrijden wisten ze tot negentien punten te komen. Afgelopen vrijdag wonnen de Utrechters met 3-2 van Excelsior.

Een speler om in de gaten te houden bij Jong FC Utrecht is Jeredy Hilterman. De spits van de Utrechters scoorde dit seizoen al tien keer en hij was goed voor twee assists. Afgelopen vrijdag was de spits mede door een goal en een assist belangrijk in de 3-2 overwinning op Excelsior.

Eerdere ontmoetingen
Aankomende maandag staat de negende ontmoeting op het programma. In de acht eerdere ontmoetingen wonnen de Ossenaren zes keer en twee keer gingen de Utrechters er met de punten vandoor. Afgelopen seizoen, die door het coronavirus werd stilgelegd, won TOP Oss met 2-1 thuis van Jong FC Utrecht door een doelpunt in de laatste minuut van Samet Bulut.

De wedstrijd van aankomende maandag (aftrap 18:45) staat onder leiding van scheidsrechter Rozendal. Het duel wordt live uitgezonden op FOX Sports 1.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP OSS – TELSTAR

Helaas is het TOP Oss afgelopen zondag niet gelukt om de zesde overwinning op rij te boeken en daarmee een nieuw clubrecord neer te zetten. Nu is het aan de ploeg van Klaas Wels de taak...