Home > Voorbeschouwing Helmond Sport – TOP Oss
NIEUWS
Voorbeschouwing Helmond Sport – TOP Oss
29 september 2022
Morgen is het tijd voor een uitwedstrijd in Helmond. TOP Oss neemt het op tegen Helmond Sport in het GS Staalwerken Stadion. Wij kijken samen met jullie naar eerdere edities en statistieken van deze wedstrijd.

Het rood en wit dat is de kleur der Ossenaren!

Vorige wedstrijd
Vorige week vrijdag kwam Willem II op bezoek in het Frans Heesen Stadion. De Tilburgers waren echter een maatje te groot voor TOP Oss en dat resulteerde in een 0-3 achterstand voor de rust. Uiteindelijk maakte TOP Oss nog een eretreffer in minuut 85. Justin Mathieu schoot een penalty in de linkerhoek; 1-3 was de uiteindelijke uitslag.

Helmond Sport
Helmond Sport heeft momenteel één punt minder dan TOP Oss en staat op de zeventiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. De club uit Helmond wist twee wedstrijden te winnen tegen Almere City en FC Dordrecht. Dat waren echter de enige wedstrijden waarin punten werden gepakt, want de overige zes wedstrijden gingen verloren. Beide overwinningen waren in het eigen stadion; het GS Staalwerken Stadion.

Vorige editie
De laatste ontmoeting tegen Helmond Sport in Helmond was op 24 januari 2022. TOP Oss keek in minuut twintig tegen een achterstand aan, maar dat duurde niet lang. Voormalig TOP Oss speler Kay Tejan voorkwam met zijn eerste hattrick in het betaald voetbal een verliespartij. Met name de tweede goal was van hele grote klasse. Tejan schoot de bal van buiten de zestien in de linker kruising. Bij het derde doelpunt onderschepte de spits een slechte terugspeelbal op de keeper en kon zo gemakkelijk de bal in het lege doel schieten. Een heerlijke avond voor TOP Oss en Kay Tejan.

Statistieken
In de laatste vijf uitduels tegen Helmond Sport wist TOP Oss er drie te winnen, speelde het één keer gelijk en verloor het één keer van Helmond. Dat TOP Oss in Helmond het net vaak weet te vinden is wel duidelijk. In de laatste vijf uitwedstrijden scoorde TOP Oss elf keer. Helmond Sport wist in die vijf wedstrijden vier keer te scoren.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...