Home > Voorbeschouwing Helmond Sport – TOP Oss
NIEUWS

Voorbeschouwing Helmond Sport – TOP Oss

6 mei 2021

Met nog maar twee wedstrijden te gaan, wil TOP Oss het seizoen 2020/2021 positief afsluiten en in het linkerrijtje eindigen. Daarvoor moeten er in de laatste twee wedstrijden natuurlijk nog wel resultaten worden geboekt. Te beginnen met de uitwedstrijd tegen Helmond Sport, die vrijdagavond om 20.00u op het programma staat.

Afgelopen maandag speelde de ploeg van Wels gelijk op bezoek bij Jong PSV. In een duel waarbij beide ploegen gelijk tegen elkaar opgingen, werd er niet gescoord. Een flinke domper was wel dat Bo Geens een rode kaart in ontvangst nam van scheidsrechter Hensgens. Gelukkig is deze rode prent geseponeerd en mag de doelman vrijdagavond tegen Helmond Sport gewoon weer meedoen.

Helmond Sport is een directe concurrent op de ranglijst van TOP Oss.

Foto’s: Bert van Berkum

Helmond Sport

Helmond Sport is een directe concurrent op de ranglijst van TOP Oss. Beide ploegen hebben 43 punten behaald uit 36 wedstrijden, maar omdat het doelsaldo van de Helmonders iets beter is, staan zij één plekje boven ons op de 10e plaats.

De ploeg van trainer Wil Boessen heeft zich net als TOP Oss, lang gemengd in de strijd om de 4e periode. Helaas voor de Helmonders kwam daar afgelopen zondag een einde aan toen er met 5-1 werd verloren van Go Ahead Eagles.

De vorige ontmoeting

De vorige wedstrijd tegen Helmond Sport, was onze eerste wedstrijd van het seizoen. Er mocht toen nog (beperkt) publiek aanwezig zijn. Helaas zagen de aanwezige Osse supporters TOP Oss met 1-2 verliezen. Dennis van der Heijden scoorde het enige doelpunt namens de Ossenaren.

De wedstrijd Helmond Sport – TOP Oss staat onder leiding van scheidsrechter Martens. De wedstrijd wordt niet live uitgezonden, maar komt wel voorbij in het schakelprogramma van ESPN. Op het twitteraccount @topossofficial is een liveverslag te volgen.

Dennis van der Heijden scoorde in de vorige ontmoeting het enige doelpunt namens de Ossenaren.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Klaas Wels: Ossenaar voor altijd!

Het is alweer ruim twee weken geleden dat Klaas Wels tegen Roda JC voor de 168e en de laatste keer als trainer op het veld stond. Na dertien jaar kwam er een einde aan het tijdperk...