Home > Voorbeschouwing FC Den Bosch – TOP Oss
NIEUWS

Voorbeschouwing FC Den Bosch – TOP Oss

1 april 2021

Vrijdagavond is het zover: TOP Oss speelt de derby tegen FC Den Bosch. Na drie wedstrijden op rij ongeslagen te zijn, zou het voor de Ossenaren een flinke opsteker zijn om ook de drie punten uit Den Bosch mee te nemen. Met een overwinning komt TOP Oss op zeven punten uit drie wedstrijden in de vierde periode, wat een uitstekende start zou zijn.

De vorige wedstrijd van de ploeg van Klaas Wels tegen FC Eindhoven eindigde in een bloedeloos gelijkspel: 0-0. Hoewel de uitslag een terechte weergave was van het spelbeeld, zal de afgekeurde goal van Cas Peters, in de slotfase van de wedstrijd, deze remise een zure nasmaak hebben gegeven voor de Ossenaren.

Terugkijkend op de vorige ontmoeting, speelden de Ossenaren een erg sterke wedstrijd met doelpunten van Mart Remans en Kyvon Leidsman. Dit resulteerde in een 2-0 overwinning!

Foto’s: Bert van Berkum

FC Den Bosch

De tegenstander van vrijdagavond is te vinden op de laatste plek in de Keuken Kampioen Divisie. Toch zal TOP Oss op hun hoede moeten zijn. FC Den Bosch heeft dit seizoen namelijk vaker laten zien een aanvallend sterke ploeg te zijn. Vooral spits Jizz Hornkamp is met twaalf doelpunten dit seizoen een speler om in de gaten te houden. Toch weten de Bosschenaren het gevaar voorin niet vaak om te zetten in een overwinning. In dertig wedstrijden heeft FC Den Bosch slechts vier keer weten te winnen. Het minste van de hele competitie.

Vorige ontmoeting

Terugkijkend op de vorige ontmoeting, zal de ploeg van Klaas Wels de derby van vrijdagavond positief tegemoet zien. Toen FC Den Bosch eerder dit seizoen op bezoek kwam in het Frans Heesen Stadion, zegevierde TOP Oss met 2-0. De Ossenaren speelden een erg sterke wedstrijd en de doelpunten van Mart Remans en Kyvon Leidsman zijn zeker het terugkijken waard.

De derby tussen FC Den Bosch en TOP Oss staat onder leiding van scheidsrechter Bos. De wedstrijd wordt niet live uitgezonden, maar is wel te volgen op het schakelkanaal van ESPN. Op het twitteraccount @topossofficial is een liveverslag te volgen.

KOM OP TOP!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?