Home > Voedselbank Oss en TOP Oss pakken uit in decembermaand
BUSINESSNIEUWSTOPIC
Voedselbank Oss en TOP Oss pakken uit in decembermaand
17 november 2023

 Maak kans op één van de vele VIP-arrangementen en andere prijzen!

December is traditioneel de feestmaand van het jaar, mede dankzij Sinterklaas en Kerstmis. Daarom bezorgen de Voedselbank Oss & TOP Oss samen 3 x 2 voetbalfans een onvergetelijke avond bij TOP Oss – De Graafschap op 1 december a.s.Een luxe VIP-avond, inclusief heerlijk diner én tickets voor de CSE VIP Dug-out langs het veld, maakt deel uit van deze decemberprijs.

TOP Oss-partner Cargo Service Europe maakt deze unieke ervaring mogelijk en tovert deze avond (met de Voedselbank Oss & TOP Oss) om tot een magisch moment passend in de decembersfeer. Meer weten en je aanmelden? De locatie van de Voedselbank aan de Rossinistraat 3 te Oss helpt je graag! Aanmelden om kans te maken op dit VIP-arrangement voor onze thuiswedstrijd tegen de Superboeren, kan uitsluitend door cliënten van de Voedselbank.

Geen klant bij de Voedselbank? Geen probleem! Bij TOP Oss-VVV Venlo (twee weken later) kan iedereen uit de regio Oss deelnemen om deze gave prijs te winnen! Bij ons thuisduel op vrijdagavond 15 december (20:00 uur) kunnen namelijk alle TOP Oss-fans én volgers in het zonnetje worden gezet. Supporters die om welke reden dan ook een steuntje in de rug verdienen, kunnen worden genomineerd en maken kans op dezelfde VIP-ervaring. Denk nu al na wie jij wil opgeven voor deze VIP-prijs inclusief diner en CSE VIP Dug-out toegangskaarten. En meld hem of haar binnenkort bij ons aan. Naast de hoofdprijs worden er ook gesigneerde shirts en sjaals verloot.

Houd de TOP Oss-website en onze social mediakanalen in de gaten!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...