Home > Vier proefspelers op de eerste training
NIEUWS

Vier proefspelers op de eerste training

26 juni 2019

TOP Oss verwelkomt vandaag vier spelers op de eerste training van het seizoen. Voor Jordy Vleugels, Pontus Gitzelov, Karim Loukili en Giovanni Büttner start om 10.30 uur een proefperiode.

Klaas Wels begint zodoende aan de voorbereiding met 13 bekende koppen, drie nieuwelingen (Lars Hutten is er vandaag nog niet bij) en vier stagespelers. Een korte introductie van het kwartet.

Karim Loukili in het seizoen 2017/2018 in duel met Lion Kaak. Foto boven: Giovanni Büttner twee maanden geleden in actie in het Frans Heesen Stadion.

Beelden: Proshots.

Jordy Vleugels
Een 23-jarige Belgische middenvelder. Vleugels speelde tot vorige zomer 39 wedstrijden (één goal) voor Willem II en FC Dordrecht. Hij kende weinig geluk tijdens zijn avonturen bij Kairat Almaty in Kazachstan en het Belgische Dessel Sport.

Pontus Gitzelov
Gitzelov is een 23-jarige Zweedse spits die voor het laatst in IJsland onder contract stond. Daar speelde hij op het tweede niveau bij UMF Njardvik.

Karim Loukili
Speelde lang bij FC Utrecht en kwam tussen 2016 en 2018 tot 34 duels in de Eerste Divisie. Daarin scoorde Loukili (22 jaar) drie maal. De aanvallende middenvelder vervolgde zijn loopbaan bij Chabab Rif Al Hoceina in Marokko, maar dat liep uit op een teleurstelling. De voormalig jeugdinternational hield daarna zijn conditie op peil bij ADO Den Haag.

Giovanni Büttner
Aanvaller van beroep. Hij was dat het afgelopen seizoen bij Go Ahead Eagles. Daar kwam de 22-jarige Büttner tot één optreden. Nota bene tegen TOP Oss.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Spektakelstuk eindigt in remise!

Iedereen die de wedstrijd TOP Oss tegen ADO Den Haag heeft gezien en van voetbal houdt moet als een gelukkig mens naar huis toe zijn gegaan afgelopen vrijdagavond. In een waar...