Home > Verbintenis tussen TOP Oss en Richonell Margaret ontbonden
NIEUWS
Verbintenis tussen TOP Oss en Richonell Margaret ontbonden
23 juni 2023
De wegen van TOP Oss en Richonell Margaret scheiden zich. De 22-jarige centrumspits was het komende jaar nog verbonden aan de club, maar met wederzijdse goedkeuring is besloten dat lopende contract te ontbinden.

Richonell Margaret, voorheen speler bij achtereenvolgens Vitesse en Jong AZ na de jeugdopleiding van Ajax te hebben doorlopen, kwam in seizoen 21/22 binnen in het Frans Heesen Stadion. Hij werd gehuurd van de Alkmaarders en kwam in zijn eerste Osse voetbaljaar 25 keer in actie voor de club. AZ liet vervolgens zijn contract aflopen, waarop hij zich het seizoen daarna transfervrij bij de Ossenaren aansloot.

In zijn tweede seizoen kwam Margaret in totaal 22 keer in actie. In beide seizoenen scoorde de aanvaller eenmaal, de laatste van die twee doelpunten viel uit tegen Roda JC, toen Margaret een strafschop fraai in de kruising joeg. Een vaste basiswaarde werd hij daarna echter niet, waarop beide partijen uiteindelijk besloten hebben andere mogelijkheden na te jagen. TOP Oss wenst Richonell Margaret alle succes in de toekomst, en bedankt hem voor zijn tijd bij de club.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...