Home > Vasil’ov uit
TOP Oss TV

Vasil’ov uit

9 januari 2019

Van Scunthorpe (Eng) tot Kahramanmaraş (Tur) en van Genk (Be) tot Erfurt (Dui). Je komt oud-spelers en trainers tegen op plekken waar je razend benieuwd naar bent of waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. TOP Oss zoekt deze mannen op. Niet in levende lijve, maar we spreken met ze via Skype in het programma ‘… uit’. De oude bekende mag zelf kiezen wie hij achter de laptop in Oss wil zien.

In de aflevering ‘Vasil’ov uit’ spreekt Marcel van der Sloot met Zdenko Kaprálik, de Slowaakse ‘beul’ die na een Thais avontuur terug is gekeerd in zijn geboorteland. De twee spreken over het goede woordje van Van der Sloot, voetbal in Thailand en meters maken voor een ander.

Kapráliks tijd in Oss
De verdediger was in de seizoenen 2011/2012 en 2013/2014 teamgenoot van de huidige assistent-trainer en kwam daarin tot 46 wedstrijden (één goal). Kaprálik was één bonk spier en meedogenloos in de duels.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“Ik kijk er naar uit”

Ontmoetingen tussen FC Den Bosch en TOP Oss zijn altijd speciaal, maar veel mooier dan vanavond kun je de derby niet krijgen. Het is een treffen tussen de nummer één en de nummer zes...