Home > Vasil’ov uit
TOP Oss TV

Vasil’ov uit

9 januari 2019

Van Scunthorpe (Eng) tot Kahramanmaraş (Tur) en van Genk (Be) tot Erfurt (Dui). Je komt oud-spelers en trainers tegen op plekken waar je razend benieuwd naar bent of waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. TOP Oss zoekt deze mannen op. Niet in levende lijve, maar we spreken met ze via Skype in het programma ‘… uit’. De oude bekende mag zelf kiezen wie hij achter de laptop in Oss wil zien.

In de aflevering ‘Vasil’ov uit’ spreekt Marcel van der Sloot met Zdenko Kaprálik, de Slowaakse ‘beul’ die na een Thais avontuur terug is gekeerd in zijn geboorteland. De twee spreken over het goede woordje van Van der Sloot, voetbal in Thailand en meters maken voor een ander.

Kapráliks tijd in Oss
De verdediger was in de seizoenen 2011/2012 en 2013/2014 teamgenoot van de huidige assistent-trainer en kwam daarin tot 46 wedstrijden (één goal). Kaprálik was één bonk spier en meedogenloos in de duels.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“Schoonheid telt niet meer”

In september kunnen trainers het zich veroorloven om ondanks een nederlaag tevreden te zijn. In november zouden zij na afloop kunnen zeggen: de volgende keer beter. In februari...

Lion Kaak drie jaar langer bij TOP Oss

Middenvelder Lion Kaak verlengt zijn verblijf bij TOP Oss tot 2022. De 27-jarige nummer 6 gaat zodoende voor zijn derde, vierde en vijfde jaar bij de rood-witten. Kaak kwam in de zomer...