Home > Vasil’ov uit
TOP Oss TV

Vasil’ov uit

9 januari 2019

Van Scunthorpe (Eng) tot Kahramanmaraş (Tur) en van Genk (Be) tot Erfurt (Dui). Je komt oud-spelers en trainers tegen op plekken waar je razend benieuwd naar bent of waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. TOP Oss zoekt deze mannen op. Niet in levende lijve, maar we spreken met ze via Skype in het programma ‘… uit’. De oude bekende mag zelf kiezen wie hij achter de laptop in Oss wil zien.

In de aflevering ‘Vasil’ov uit’ spreekt Marcel van der Sloot met Zdenko Kaprálik, de Slowaakse ‘beul’ die na een Thais avontuur terug is gekeerd in zijn geboorteland. De twee spreken over het goede woordje van Van der Sloot, voetbal in Thailand en meters maken voor een ander.

Kapráliks tijd in Oss
De verdediger was in de seizoenen 2011/2012 en 2013/2014 teamgenoot van de huidige assistent-trainer en kwam daarin tot 46 wedstrijden (één goal). Kaprálik was één bonk spier en meedogenloos in de duels.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Komde ok ut ollinge seizoen?

We hebben nog maar net een prachtjaar afgesloten en nu staat het seizoen 2019/2020 alweer voor de deur! Wat zou het mooi zijn als we nog zo’n tijd mogen beleven. En wat zou het mooi...

Programma voorbereiding 2019/2020

De eerste tegenstanders in voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn bekend. TOP Oss oefent onder meer tegen Eredivisionisten Willem II en RKC Waalwijk en de degradanten Excelsior en De...