Home > Vasilios Pavlidis blijft de Osse achterhoede verdedigen
NIEUWSTOPIC
Vasilios Pavlidis blijft de Osse achterhoede verdedigen
3 juli 2023
TOP Oss legt vandaag centrale verdediger Vasilios Pavlidis vast. De 20-jarige Griek tekent een contract bij de club voor het komende seizoen, met een optie op nog een jaar. De Brabanders huurden hem sinds de winterstop al van AZ, dat zijn contract af heeft laten lopen.

Pavlidis stond sinds de zomer van 2021 onder contract bij AZ, net als zijn vier jaar oudere broer, centrumspits Vangelis Pavlidis. En net als zijn broer doorliep hij eerder de jeugdopleiding bij een Duitse profclub; Vangelis bij Vfl Bochum, Vasilios bij Schalke 04. Hij maakte voor ‘Die Königsblauen’ op 18-jarige leeftijd al zijn debuut in de Bundesliga, maar kwam in tegenstelling tot de oudere Pavlidis in Alkmaar weinig aan spelen toe. Na de winterstop besloot hij daarom zijn kansen te wagen in Oss. In de laatste drie wedstrijden van het afgelopen seizoen, veroverde de centrale verdediger vervolgens een basisplaats bij de Ossenaren; duels die de club prompt geen van drieën verloor.

“Vasilios is een jonge, linksbenige speler die in de eindspurt van het vorige seizoen bewezen heeft van toegevoegde waarde te zijn”, aldus technisch directeur Linton Posthumus. “Wij geloven dat hij nog lang niet aan het plafond van zijn ontwikkeling zit, en bieden hem daarom graag de kans bij TOP Oss verder te groeien.” De voormalig Grieks jeugdinternational typeert zichzelf als een fysiek sterke, agressieve en kopsterke speler, die zijn draai bij TOP gevonden heeft. Pavilidis: “Het voelt goed om vertrouwen te krijgen. Ik wil me graag inzetten om het komende seizoen ons team te helpen en een vaste waarde in de verdediging te worden.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...