Home > “Vanavond krijgen we weer een nieuwe poging en we gaan er alles aan doen om de punten in het Frans Heesen Stadion te houden.”
NIEUWS
“Vanavond krijgen we weer een nieuwe poging en we gaan er alles aan doen om de punten in het Frans Heesen Stadion te houden.”
10 december 2021

Vorige week legde de ploeg van Bob Peeters misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen op de mat. Helaas ging het wederom in de slotfase van de wedstrijd mis en keerde de Ossenaren met één punt huiswaarts. De volgende tegenstander die wacht voor de ploeg van Bob Peeters is Jong Ajax. In dat duel gaan ze er alles voor doen om na een lange tijd weer de drie punten te pakken.

“De jongens werken zo hard! Het wordt gewoon tijd dat ze zichzelf gaan belonen.”

Foto’s: Bert van Berkum

MVV Maastricht

Het was voor de ploeg van Bob Peeters een harde klap om wederom in de slotfase een doelpunt te moeten incasseren. “Afgelopen vrijdag speelde we één van de beste wedstrijden van het seizoen. Het was een pijnlijk moment om nog een goal te incasseren. We hebben zoveel kansen gecreëerd, dan is het eigen onvoorstelbaar dat je jezelf niet beloond. Deze week hebben mijn spelers tijdens de training weer alles gegeven en staan we met z’n allen met hetzelfde doel op het veld: wedstrijden winnen.”

Jong Ajax

Vanavond nemen de Ossenaren het op tegen Jong Ajax. De talentvolle Amsterdammers hebben veel kwaliteit in huis en worden opgeleid voor de nationale en misschien wel internationale top. “Je weet in eerste plaats niet wie er gaat spelen. Het enige wat wij wel zeker weten is dat er vanavond veel talent op het veld zal staan. Jong Ajax speelt altijd aanvallend voetbal en probeert veel kansen te creëren. Als ik hun wedstrijden terugkijk zie ik dat ze veel van hun wedstrijden domineren, maar natuurlijk hebben ze ook zwakke punten en daar moeten we gebruik van maken.”

Op jacht naar een overwinning

Het is alweer een tijdje geleden dat de ploeg van Bob Peeters een wedstrijd wist te winnen. Al zou je dat niet zo snel denken, want de Ossenaren weten in de meeste wedstrijden goed voetbal op de mat te leggen. De hunkering naar een overwinning is groot, zo vertelt de Belgische hoofdtrainer. “We willen als team dolgraag weer eens een wedstrijd. Als je naar de laatste vijf wedstrijden kijkt dan hadden we misschien wel tien punten kunnen pakken. We staan verdedigend prima en we geven praktisch niks weg en we creëren zoveel kansen. Maar we hebben er al veel over gesproken en we moeten er niet op blijven hameren. Vanavond krijgen we weer een nieuw poging en we gaan er alles aan doen om de punten in het Frans Heesen Stadion te houden.”

Blessures

Twee spelers zullen het duel met Jong Ajax aan zich voorbij laten gaan. Stephen Buyl (knie) en Nicolas Abdat (enkel) missen de wedstrijd vanwege een blessure.

Jearl Margaritha is in vorm! De laatste twee treffers van TOP kwamen van zijn voet. Hopelijk kan hij dit vanavond weer laten zien.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?