Home > Van Zandvoort Electro wedstrijdsponsor TOP Oss – Roda JC
BUSINESSNIEUWSTOPIC
Van Zandvoort Electro wedstrijdsponsor TOP Oss – Roda JC
11 april 2024

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. is de wedstrijdsponsor voor de wedstrijd tegen Roda JC.

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. is in 1997 door Henri (van Zandvoort) opgericht. In het begin was het bedrijf gevestigd in een woonhuis in Geffen, inmiddels heeft het bedrijf zo’n enorme groei doorgemaakt dat het al drie keer is verhuisd.

Er kan dus wel gesteld worden dat het bedrijf goed loopt, maar wat doen ze nou eigenlijk? H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. is gespecialiseerd in: electro, beveiliging, data, domotica en inspecties.

Maar wat houdt dit nou daadwerkelijk in? H. van Zandvoort Electrotechniek is een veelzijdig bedrijf wat op verschillende vlakken actief is. Bijvoorbeeld voor het ontwerpen en installeren van zwakstroominstallaties, data-installaties en telecommunicatie installaties. Mocht dit niet zijn waar u naar op zoek bent, dan kunt u ook voor vele andere opdrachten zoals APK-inspecties voor woningen en het installeren van geluidsinstallaties bij H. van Zandvoort Electrotechniek B.V terecht.

Henri bezocht zelf al jaren TOP Oss en sinds zijn thuisdorp bij de gemeente Oss hoort, voelt hij zich nog meer betrokken bij de club. Wij als TOP Oss zijn blij hem vrijdagavond weer te mogen verwelkomen: “Henri van Zandvoort is met zijn succesvolle bedrijf al meerdere jaren als wedstrijdsponsor aan TOP Oss verbonden. Voor zijn loyaliteit zijn wij hem en zijn team enorm dankbaar. Namens spelers , staf en medewerkers wensen wij Van Zandvoort Electrotechniek een sportief maar bovenal gezellig TOP avondje uit toe!”

Van Zandvoort Electrotechniek is laatst voor de derde keer verhuisd, dit keer naar de Bedrijvenweg 7 in Geffen. Onderstaand is een afbeelding bijgevoegd om een impressie te geven van het nieuwe pand.

 

 

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...