Home > Van Mossel Autolease is de nieuwe mobiliteitspartner van TOP Oss
BUSINESS

Van Mossel Autolease is de nieuwe mobiliteitspartner van TOP Oss

10 september 2019

De komende twee seizoenen rijden sommige spelers, stafleden en medewerkers van TOP Oss in een auto van Van Mossel Autolease.

Patric van Pinxteren en Jeroen van Esch van Van Mossel schudden commercieel medewerker Jordy Veld de hand.

Foto’s: Ronald Goudberg

Van Mossel Autolease: persoonlijk, verbinden en ondernemend
Bij Van Mossel Autolease is vakkennis altijd ons vertrekpunt: kennis van de automarkt, kennis van de autofiscaliteit en financiële kennis. Een voorwaarde voor een leasemaatschappij die u graag de juiste weg wijst. Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot een uitgebreide en tevreden klantenportefeuille.

Tot onze klanten behoren zowel zelfstandigen, mkb-ers als grote ondernemingen. Van Mossel Autolease is gespecialiseerd in het financieren en beheren van wagenparken. Wij bieden u een breed scala aan leasevormen. Zodat u precies de leaseconstructie kunt kiezen die bij uw strategische en mobiliteitswensen aansluit. Feilloze service, proactieve sales & after sales, kwalitatieve adviesverlening en scherpe prijzen kenmerken de dienstverlening van Van Mossel Autolease.

Van Mossel Autolease beschikt over een eigen sales team, maar werkt commercieel nauw samen met het autodealernetwerk van de Van Mossel Automotive Groep. Door het persoonlijk contact met zowel wagenparkbeheerders als met berijders, kan Van Mossel Autolease tot de essentie van autoleasing en wagenparkbeheer komen. Wij zijn u graag van dienst, kijk op www.vanmosselautolease.nl.

Op naar een mooie samenwerking!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Informatie TOP Oss – Jong FC Utrecht

 Bij de wedstrijd van 30 april tegen Jong FC Utrecht is publiek weer welkom in het Frans Heesen Stadion. Lees hier hoe u in aanmerking komt voor een toegangsbewijs.Supporters die...

TOP Oss verslaat ook Jong Ajax 0-1.

Voor alles een eerste keer luidt een welbekend gezegde. TOP Oss won afgelopen vrijdagavond voor de eerste keer in haar historie een uitwedstrijd in Amsterdam tegen Jong Ajax. Een...