Home > Van de Goor Accountancy & Belastingadvies is de wedstrijdsponsor van TOP Oss – MVV Maastricht
BUSINESSNIEUWS
Van de Goor Accountancy & Belastingadvies is de wedstrijdsponsor van TOP Oss – MVV Maastricht
5 mei 2022

Van de Goor Accountancy & Belastingadvies is de wedstrijdsponsor voor de wedstrijd tegen MVV Maastricht

Van de Goor Accountancy & Belastingadvies is een hedendaags kantoor en speelt adequaat in op ontwikkelingen op allerlei gebieden.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van (salaris)administraties en de advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van administraties, bedrijfseconomische- en fiscale aangelegenheden en financieringsaanvragen.

Niet alleen voor ondersteuning bij of vragen over het voeren van de administratie, maar ook voor uw diverse belastingaangiften kunt u bij ons terecht. Met onze vaste kern van medewerkers bieden wij onze cliënten een persoonlijke-, informele en deskundige begeleiding.

Loop gerust bij ons binnen, u bent altijd welkom.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

We willen onszelf nog een keer belonen

We willen onszelf nog een keer belonen

De laatste wedstrijd van het seizoen is een feit, voor dit duel zal MVV Maastricht naar het Frans Heesen Stadion afreizen. Eerder dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld, beide ploegen...

Voorbeschouwing TOP Oss – MVV Maastricht

Voorbeschouwing TOP Oss – MVV Maastricht

Morgen staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, hierin treffen we MVV Maastricht. De ploeg van Maurice Verberne wist afgelopen weekend eenknappe 1 – 0 overwinning op...