Home > Vacature steward (vrijwilliger)
Geen categorieVACATURES
Vacature steward (vrijwilliger)
27 mei 2022

TOP Oss is een kleine club met een rijke historie. De club bestaat uit een groot bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsoren en collega’s, waarin iedereen achter de schermen samenwerkt om het TOP-gevoel naar buitenwereld uit te dragen.

 

Korte omschrijving werkzaamheden
Als steward van TOP Oss informeer en begeleid jij de toeschouwers bij zowel thuis- als uitwedstrijden. Daarnaast zorg jij ervoor dat de normen en waarden van TOP Oss worden nageleefd. Samen met je collega’s zorg jij er bij iedere wedstrijd voor dat de afgesproken (veiligheids)regels worden gehandhaafd.

Wie zoeken wij?
We zoeken iemand die sterk in zijn schoenen staat en gek van voetbal is. De volgende eigenschappen zijn eveneens belangrijk:

  • Je bent flexibel inzetbaar (vooral op vrijdag(avond), sporadisch in het weekend)
  • Je bent een teamplayer
  • Je kunt conflicten beheersen
  • Je kunt goed anticiperen
  • Je bent stressbestendig en besluitvaardig


Wij bieden
Werken bij TOP Oss is werken in een veelzijdige omgeving. Je maakt deel uit van een TOP-organisatie met enthousiaste collega’s, waarin iedereen zijn steentje bijdraagt. Als club bieden wij jou als steward de mogelijkheid tot het krijgen van twee seizoenkaarten voor de familietribune en wordt twee keer per jaar een vrijwilligersborrel georganiseerd.
(Voor deze functie is een vrijwilligersbijdrage bespreekbaar)

 

Solliciteren!
Bent je geïnteresseerd in deze vacature? Neem contact op met operationeel manager John Pellekaan via john.pellekaan@toposs.nl of kom langs in het Frans Heesen Stadion!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...