Home > Vacature materiaalteam (vrijwilliger)
Geen categorie
Vacature materiaalteam (vrijwilliger)
27 mei 2022

TOP Oss is een kleine club met een rijke historie. De club bestaat uit een groot bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsoren en collega’s, waarin iedereen achter de schermen samenwerkt om het TOP-gevoel naar buitenwereld uit te dragen!

Korte omschrijving werkzaamheden
Als materiaalman of -vrouw ben je aanwezig bij thuis- en uitwedstrijden en ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de materiële werkzaamheden rondom de wedstrijd. Je houdt je onder andere bezig met het wassen en klaarleggen van de wedstrijd- en trainingskleding (en ander materiaal) en het eventuele vervoeren hiervan. Samen met de collega’s van het materiaalteam zorg jij ervoor dat het onze spelers aan niets ontbreekt!

Wie zoeken wij?
We zoeken gedreven vrijwilligers die zelfstandig kunnen werken en voldoen aan de volgende eigenschappen:

  • Je bent flexibel inzetbaar (ma-do overdag, vrij-middag/avond en sporadisch in het weekend)
  • Je bent een teamplayer
  • Je hebt affiniteit met voetbal
  • Je hebt enige kennis van spelersmaterialen
  • Het bezitten van een rijbewijs is een pré


Wij bieden
Werken bij TOP Oss is werken in een veelzijdige omgeving. Je maakt deel uit van een TOP-organisatie met enthousiaste collega’s, waarin iedereen zijn steentje bijdraagt. Als materiaalman of -vrouw bieden wij de mogelijkheid om bij iedere thuiswedstrijd aanwezig te zijn, krijg je twee seizoenkaarten voor de familietribune en wordt twee keer per jaar een vrijwilligersborrel georganiseerd.
(Voor deze functie is een vrijwilligersbijdrage bespreekbaar)

Solliciteren!
Bent je geïnteresseerd in deze vacature? Neem contact op met operationeel manager John Pellekaan via john.pellekaan@toposs.nl of kom langs in het Frans Heesen Stadion!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...