Home > Vacature klus- en onderhoudsteam (vrijwilliger)
Geen categorie
Vacature klus- en onderhoudsteam (vrijwilliger)
27 mei 2022

TOP Oss is een kleine club met een rijke historie. De club bestaat uit een groot bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsoren en collega’s, waarin iedereen achter de schermen samenwerkt om het TOP-gevoel naar buitenwereld uit te dragen.

Korte omschrijving werkzaamheden
Als klus- of onderhoudsmedewerker ben je onze ‘manusje-van-alles’ en voer je verschillende klussen en onderhoudstaken uit in en rondom het stadion. Enkele voorbeelden hiervan zijn zaken als reparatiewerkzaamheden, schilderen, stukadoren, metselen, onkruid verwijderen en kleine schoonmaakklussen.

Wie zoeken we?
We zoeken een échte handyman die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken. De volgende eigenschappen zijn eveneens belangrijk:

  • Je bent flexibel inzetbaar (vooral doordeweeks, sporadisch in het weekend)
  • Je bent een teamplayer, maar bent ook zelfstandig
  • Je kunt gestructureerd en planmatig werken
  • Je kunt (technische) problemen vaststellen en oplossen
  • Je beschikt over gereedschaps- en materialenkennis


Wij bieden
Werken bij TOP Oss is werken in een veelzijdige omgeving. Je maakt deel uit van een TOP-organisatie met enthousiaste collega’s, waarin iedereen zijn steentje bijdraagt. Als vrijwilliger van het klus- en onderhoudsteam bieden wij de mogelijkheid om bij iedere thuiswedstrijd aanwezig te zijn, krijg je twee seizoenkaarten voor de familietribune en wordt twee keer per jaar een vrijwilligersborrel georganiseerd.
(Voor deze functie is een vrijwilligersbijdrage bespreekbaar)

Solliciteren!
Bent je geïnteresseerd in deze vacature? Neem contact op met operationeel manager John Pellekaan via john.pellekaan@toposs.nl of kom langs in het Frans Heesen Stadion!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?